723 Reacties

3 maanden geleden

Komt er ook een mogelijkheid om berichten aan te passen? Ik vergeet soms iets toe te voegen en moet dan een bericht erachteraan zetten

3 maanden geleden

Even aanvullend op MarijkeYoshi, ik ben het helemaal met je eens!! En het feit dat die reactie de 1000e was in dit deel en er GELIJK een nieuw deel wordt geopend (terwijl er bij nagenoeg alle topics vaak overheen wordt gegaan, zelf tot 1100+ reacties) bevestigd voor mij alleen maar het "stop met zeuren" gevoel. Wat mij betreft bestaan deze problemen niet pas een week maar àl een week! Een platform zo groot en die zich zo professioneel probeert op te stellen had dit echt beter moeten testen. Mijn vriend (werkt in de ICT) zei ook al, dit komt gewoon door heel slecht testen.. Deze problemen hadden door te testen echt grotendeels voorkomen kunnen worden. Dus ik herken het gevoel van MarijkeYoshi heel erg en geeft mij alleen maar meer het gevoel de app maar te verwijderen...

3 maanden geleden

Misschien wist je dit al Roos, maar als ik via de link naar dit nieuwe topic ga en op Volgen klik, dan verandert de knop wel in Volgend, maar uiteindelijk komt ie niet in mijn topic lijst te staan. Als ik het topic los opzoek dan werkt het volgen wel. Laat even weten of je een schermopname wilt of dat dit voldoende uitleg is.

3 maanden geleden

Hopelijk sluit de app nu niet gelijk af bij het posten van een reactie (gebeurt dat alleen als je via een link naar een topic gaat?). Er worden bugs gemeld over de gebruiksvriendelijkheid van de app, met daarbij de twijfel om de app op dit moment te gebruiken. De reactie 'het is pas' een week getuigt mijns inziens van weinig empathie. Hoeveel verkeer is er op het forum in een week? Hoeveel berichten worden geplaatst? Gebruiksvriendelijkheid is echt wel belangrijk en deze opmerking was aardig kleurenblind.

3 maanden geleden

Reactie op Ukkie21

Even aanvullend op MarijkeYoshi, ik ben het helemaal met je eens!! En het f ...
“Hoi! Ik denk dat er hier een aantal dingen door elkaar heen lopen, waardoor er wat miscommunicatie ontstaat en mijn opmerking (als ik m teruglees) ook anders geïnterpreteerd kan worden. 1. Ik heb absoluut niet bedoeld dat jullie moeten stoppen met “zeuren”. Ik snap namelijk heel goed dat het vervelend werkt, dat is het ook! Ik heb daarom meerdere malen uitgebreid toelichting gegeven. Ik bedoelde enkel te zeggen dat het probleem precies een week geleden is ontstaan en er wel iets van tijd overheen gaat. Natuurlijk zouden we alles het liefst direct oplossen, écht, maar daar hebben we helaas de mensen, tijd en middelen niet voor. 2. ⁠Over het sluiten van het topic; ik denk eerlijk gezegd dat een mod toevallig zag dat er 1.000 reacties waren en daarop heeft gehandeld en verder niet heeft gekeken. Ik heb met deze persoon geen contact namelijk. 3. ⁠Met het testen is inderdaad iets mis gegaan, dit heb ik volgens mij eerder toegelicht. Er is een versie live gegaan waar nog geen goedkeuring op was gekomen. Vervelend, maar we werken met mensen, dus dat soort dingen gebeuren weleens. Hopelijk geeft dit wat opheldering. Blijf juist roepen! We kunnen alleen niet sneller werken. Daarom mijn poging om voor nu tijdelijke oplossingen te verzinnen. Ik wens jullie nog een fijn weekend!

MOD

3 maanden geleden

Reactie op Ukkie21

Even aanvullend op MarijkeYoshi, ik ben het helemaal met je eens!! En het f ...
Hi, Het was toeval dat op het moment dat MarijkeYoshi haar bericht plaatste, ik net het volgende topic had geopend. Het is maar net wat ons opvalt of wordt geflagd. toevallig heb ik op dat moment 4 nieuwe delen van grote topics achter elkaar geopend (waarvan 1 idd met 1100+ reacties). Dat staat los van Roos die met name in dit topic heel erg actief is.

3 maanden geleden

Kan er een bij een post aangegeven worden hoeveelste post of dat het is( Bv #1 of #538)? Op die manier kan je bij grotere of reeds gesloten topic's makkelijker terug vinden waar je gebleven bent zonder dat je het hele topic weer opnieuw moet doorscrollen?

3 maanden geleden

Reactie op Baby-NL

Kan er een bij een post aangegeven worden hoeveelste post of dat het is( Bv ...
Dit zou dan voor of achter de naam kunnen.

3 maanden geleden

Nog een issue: Wanneer ik de app gebruik en daarna naar een andere app ga en weer terugkeer, dan sluit de app zichzelf af. Volgens mij gebeurt dit alleen wanneer ik in een topic zit, niet in de topiclijst. En het lijkt vooral te gebeuren wanneer ik gescrolld heb in een topic, niet wanneer ik het alleen geopend heb. Ik zal een schermopname doorsturen.

3 maanden geleden

even als terugkoppeling. ja het klopt dat topic met meest recente geplaatste reactie wel bovenaan komen te staan. ja ik kan topics wel volgen als ik dat doe vanuit het algemene forum en dan topic zoeken en een reactie geven (dus niet met knop volgen en als ik dit doe via een link crasht de app). Android versie 1.39.1.596 geloof dat dit reeds bekende dingen zijn? maar met inmiddels deel 5 wellicht ook handig in de tekst erbij te zetten? kan me voorstellen dat niet iedereen 4 delen helemaal gaat terug lezen..

3 maanden geleden

Reactie op Meez

even als terugkoppeling. ja het klopt dat topic met meest recente geplaatst ...
Goeie tip, ik zal het morgen even toevoegen. Wellicht maakt dat het tijdelijk iets werkbaarder. Het waren overigens geen bekende oplossingen. Ik bedacht gisteren dat dit mogelijk zou werken, maar heb thuis geen Android om dit te testen. Fijn dat dit iig zo werkt!😊

3 maanden geleden

Reactie op Charmander

Misschien wist je dit al Roos, maar als ik via de link naar dit nieuwe topi ...
Ha Meez, Nog een aanvullende vraag: werkt de 'volgen-knop' wel als je het topic via de topic-lijst zoekt en dan aanklikt? Ik krijg het probleem van topic niet kunnen volgen (en dat de app afsluit) niet gereproduceerd, dus hoe meer info, hoe beter! :-)

3 maanden geleden

Reactie op Charmander

Misschien wist je dit al Roos, maar als ik via de link naar dit nieuwe topi ...
Bedankt! Volgens mij heb ik nu inzicht in het probleem ('via een link naar het topic' -> dan werkt de app niet goed). Ik heb wat je nu benoemd kunnen reproduceren. Een schermopname kan ik dus zelf maken, maar dit heeft ontzettend geholpen :-)

3 maanden geleden

Ik zit nog steeds met het scroll-probleem waar ik vorige maand een screenvideo van heb gemaild…

3 maanden geleden

Reactie op frenkel1988

Ik zit nog steeds met het scroll-probleem waar ik vorige maand een screenvi ...
Hey! Deze staat al ingepland om op te pakken! Dit komt mee in niet de eerstvolgende, maar de daaropvolgende update van iOS. (Als achtergrond: de eerstvolgende update was al deels gebouwd, dus moet dan eerst door. Daarna volgt er een update waarin alle problemen rondom het iOS-forum worden opgepakt.) Misschien een soort tijdelijke tip die bij mij vaak werkt: niet te snel weer terug omhoog scrollen, dan verspringt het iets minder. Voor Android geldt hetzelfde, alleen daar pakken we ook al voor die grote bugfix-ronde wat problemen op. (Paarse stip is vorige week als 'high prio' doorgegeven en wordt aan gebouwd. Ik hoop dat dat deze week live kan, maar dat kan ik niet beloven. Het niet kunnen reageren + volgen via link volgt in de versie erna. 'Kleinere' issues, zoals geen automatische hoofdletters, komen in een versie daarna).

3 maanden geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Ha Meez, Nog een aanvullende vraag: werkt de 'volgen-knop' wel als je het ...
de volgen knop doet het vandaag wel.

3 maanden geleden

Hi allemaal! Kleine update. We hebben net met ons developersbureau gezeten en hebben voor Android besloten om de versie die nu gebouwd wordt even te pauzeren en eerst wat belangrijke bugfixes te doen. Waaronder: - Paarse bolletjes - Notificaties - App-crashes (bij reacties plaatsen, volgen, klikken op linkjes). En waarschijnlijk nog meer, ze gaan kijken hoeveel ze deze week kunnen oppakken. Dan krijg ik dit om te testen en kunnen we hopelijk snel een update eruit doen! Voor iOS is de gebouwde update al bijna klaar en pakken we de issues daarna op, maar dat is ook al deze week! Ontdek je nieuwe dingen? Blijven roepen!

3 maanden geleden

Reactie op Meez

de volgen knop doet het vandaag wel.
hmmmm mysterieus... Hou je me op de hoogte als het weer gebeurt? (Mogelijk ontdek je een patroon? Bijvoorbeeld: gebeurt alleen in geboorteclub, of via link, of in bepaalde categorie, bij slechte verbinding etc)

3 maanden geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Ha Meez, Nog een aanvullende vraag: werkt de 'volgen-knop' wel als je het ...
Had je ook genoteerd dat je topics die gesloten zijn, niet meer kunt ontvolgen? waardoor ze dus blijven staan...

3 maanden geleden

Reactie op xDommelx

Had je ook genoteerd dat je topics die gesloten zijn, niet meer kunt ontvol ...
Ja, die staat erop :-) Als het goed is alles wat hier gezegd is tot nu toe + meer. Alleen kan niet alles in de eerstvolgende update opgepakt worden, maar dan wordt het de eerst daaropvolgende. Dat zal geen maanden duren (maar ik durf ook geen concrete data te noemen).