7 Reacties

17 dagen geleden

Onze baby deed dat ook bij die leeftijd. Hij kreeg borstvoeding. Ik ben er gewoon in mee gegaan met het idee dat hij het vast nodig had. Na een tijdje werd dit weer "normaal" dus vast een sprongetje of groeispurt geweest

17 dagen geleden

Gewoon in meegaan! Mijn ervaring is dat die eerste paar maanden het ritme nog voortdurend verandert, dus dan denk je net je baby te snappen, en gedraagt ie zich opeens weer anders. Clusteren heeft mijn oudste (met tussenpozen) gedaan tot 6 maanden.

17 dagen geleden

https://www.borstvoeding.nl/borstvoeding-na-de-eerste-week/regeldagen-vaker-drinken-en-onzekerheid-over-de-melkproductie/ Soms is bv niet alleen voeden maar ook de behoefte aan huid op huid contact met mama en papa. Gewoon proberen aan over te geven, na een tijdje wordt dit weer minder. En als je in je regeldagen zit voor de groeispurt zeker vaker aanleggen, is goed voor je productie dat deze zich weer aanpast aan de nieuwe behoefte van je kindje.

17 dagen geleden

Waarom geef je de fles en je borsten? Of begrijp ik je nu verkeerd? 😊 ik vind 130 ml in een fles erg veel, maar als ze clustert en alleen de borst zou krijgen dan zou je ook niet weten hoeveel ze drinkt dus op zich kan ik daar niets over zeggen. Voed je therapeutisch met de kleinste speen?

17 dagen geleden

Reactie op Lisette3103

Waarom geef je de fles en je borsten? Of begrijp ik je nu verkeerd? 😊 ik v ...
Persoonlijke keuze 😘

17 dagen geleden

Ik zou er ook aan toegeven en lekker voeden. Volgens mij maakt dat vooral met borstvoeding niet veel uit toch? Als jouw kindje dat nodig heeft gewoon lekker doen. Ik merk bij mijn zoontje nu met bijna 9 weken ook dat hij soms echt die zuigbehoefte heeft.. ik maak dan weer een flesje van 30ml en dan drinkt ie 5ml en dan is het goed 😅 voorheen kon ik hem dan met een speentje troosten maar dan maakt hij echt van die drinkgeluidjes en huilt ie dat er niks uit komt haha

16 dagen geleden

Reactie op Cleo81

Persoonlijke keuze 😘
Dikke prima toch 😊 was voor mij meer om de situatie beter te begrijpen. Maar; ik zou er lekker aan toegeven en als je therapeutisch voedt dan lijkt het me prima normaal. De reden van die vraag is dat mijn vriend onze dochter overvoedde waardoor we in een cirkel terecht kwamen van het laten zien van ‘hongersignalen’ terwijl ze eigenlijk te vol zat en hier ongemak van ervaarde.