15 Reacties

16 dagen geleden

Wij hebben deze en heel eerlijk zijn we niet zo tevreden over de keuze.. Elektrische aandrijving ging heel snel stuk en kon dan wel gemaakt worden (wij lieten de thuisservice komen) maar toen sloopte de monteur het sleutelgat van de accu dus moesten ze later weer terugkomen om dat te maken 😅 Is meer de service die niet heel soepel loopt en geloof dat Stella als bedrijf zelf ook niet zo lekker loopt. Het is wel een stevige fiets met makkelijk op en afstappen.

16 dagen geleden

Ik zou geen stella kopen.. Reparaties zijn duur, duren lang en mijn vriend heeft nu al 3 verschillende stella fietsen gehad waar constant iets mee was. Hij kreeg de fietsen steeds van zijn oom als die een nieuwe fiets kocht, maar voor de komende fiets hebben we vriendelijk bedankt. Het loopt echt de spuigaten uit qua reparatiekosten.

16 dagen geleden

Ik zou geen moederfiets kopen daar betaal je ook extra voor. Ik heb een Pegasus elektrische fiets gekocht deze kostte 1899 euro. Zeer tevreden over

16 dagen geleden

Ik heb een Popal Maeve (elektrische moederfiets). Ben er erg blij mee, ik heb er €1650 voor betaald, maar zie dat ze nu goedkoper zijn. Ik had toen bij de Halfords een proefrit gedaan.

16 dagen geleden

Stella fiore staat in de schuur, miskoop. Alles gaat kapot en reparatie is te duur en kan alleen via Stella 😵‍💫 never again

16 dagen geleden

Ik heb deze fiets en ben er heel tevreden over. Geen problemen mee en heb de fiets al 6 jaar.

16 dagen geleden

Ik zou zelf Stella niet aanraden, onze ervaring is dat er steeds wel iets is met de fiets en de service en reparatie ruk is bij hem.

16 dagen geleden

Ik heb al 3 jaar een Stella Fiore fietst heerlijk. Nog geen problemen mee gehad

16 dagen geleden

Reactie op DL622

Ik heb een Popal Maeve (elektrische moederfiets). Ben er erg blij mee, ik h ...
Deze heb ik ook en inderdaad erg tevreden!

16 dagen geleden

Ben er tevreden over

16 dagen geleden

Wij hebben een ander model Stella gekocht, een transportfiets superior MDS. Niet een speciale moederfiets (vond het model niet zo mooi) We hebben gewacht tot ons kindje echt goed kon zitten, toen was ze al bijna 1 en zijn we direct overgestapt op een achter zitje. We fietsen incidenteel dus voor ons hoeft het geen top model allerduurste fiets te zijn. We hopen hier toch wel een paar jaar plezier van te hebben (m’n man heeft dezelfde fiets gekocht)

16 dagen geleden

Ja blij mee!

16 dagen geleden

Heel tevreden over. Paar maandjes in gebruik

16 dagen geleden

Heb er ook een, nu een klein jaartje in gebruik. Tot nu toe tevreden, fietst lekker en nog geen problemen mee gehad! Ik vind zelf de extra ruimte tussen stuur en zadel wel lekker, dus wel/niet een mamafiets is denk ik ook gewoon een persoonlijke keuze :)

16 dagen geleden

Ik heb zelf een Stella gehad maar ben begi ndit jaar toch voor een Sparta gegaan. Ik had m gekocht toen ik nog geen kindje had, maar had wel een fiets waar zowel een voor, als achterzitje op zou kunnen. Mijn man vond de fiets sowieso al instabiel, en had altijd het gevoel dat de band weggleed in de bochten. Uiteindelijk ook wat reparaties eraan gehad en best veel moeten vervangen. Toen mijn zoontje achterop kon, wilde Stella er geen stoeltje op zetten omdat dit tegen de regels inging (die zijn dus schijnbaar in de jaren ertussen veranderd) en moest ik naar een andere fietsenmaker die het geen probleem vond. Door veel hobbels kwam er een schroef los, en het stoeltje los te zitten, hierdoor ben ik er per direct niet meer op gaan fietsen en heb ik dus een ander gekocht. De fiets die ik nu heb is echt een wereld van verschil, super stevig en hij fiets echt veel fijner! Stella kan je alleen laten repareren door Stella, dat is echt een nadeel. Daarnaast kan je nooit je fiets ergens inruilen (behalve bij Stella), omdat die fietsen niks waard zijn. Stella houdt al hun reparaties bij zichzelf, en weigeren ook om onderdelen te sturen naar andere fietsenwinkels of fiets reparatie zaken. Ik zou adviseren om gewoon naar een fietsenwinkel te gaan, fietsenstunt bijvoorbeeld en aan te geven wat je budget is. Ze hebben namelijk zeker wel iets moois voor wat je te besteden hebt!