7 Reacties

16 dagen geleden

Je laatste zin vind ik wel heftig. Je ouders mogen teleurgesteld zijn, de consequentie is dan toch niet meteen dat ze je kinderen niet willen zien? Je kunt de groepsapp evt laten. Zelf niks posten, en de app op stil zetten. Dan krijg je er het minste van mee, en kunnen zij lekker van alles sturen naar elkaar. En als jij wat wil sturen gewoon privé naar je ouders (of hoe je dat altijd al deed). Verstandig om een x af te spreken en met elkaar te praten. Desnoods is het allemaal alleen voor de kindjes, dat die fijn met elkaar opgroeien.

16 dagen geleden

Hmmm lastig. Het zou natuurlijk kunnen dat je broer nu ineens de waarde inziet van familie nu hij zelf een kleintje heeft. Ik denk dat het mooi zou zijn om hem het voordeel van de twijfel te geven. Ik zou gewoon afspreken of berichtjes sturen als je daar zelf aan toe bent en het verder niet groter te maken dan het is. Je hoeft het geen ‘naam’ te geven dat je wat meer afwachtend wil zijn toch? Je kan gewoon in een groepsapp zitten en daar niet zelf al te actief in zijn. Of uitnodigingen ontvangen en sommigen afwijzen. Je hoeft daar niet gelijk een heel statement over te maken. Zie gewoon hoe het loopt.

16 dagen geleden

Wat is het kwaad van elkaar via de app te leren kennen? Je deelt natuurlijk enkel wat je zelf wil delen.

16 dagen geleden

Met mijn mentale kennis van vandaag: kan ik je alleen maar adviseren naar je gevoel te handelen en er niet in mee te gaan als dat voor jou het beste is. Kies voor jezelf en je gezin. Niet voor je ouders en al helemaal niet voor je broer.

16 dagen geleden

Reactie op JusTaTwo

Met mijn mentale kennis van vandaag: kan ik je alleen maar adviseren naar j ...
Dit. Je bent niet verantwoordelijk voor het ‘humeur’ van je ouders. Als zij hierom teleurgesteld zijn is dat hun goed recht maar daar zullen ze zelf mee moeten dealen.

16 dagen geleden

Je kan de app op stil en archiveren, dan ben je er niet uit maar krijg je er niks van mee tenzij je zelf in je gearchiveerde gesprekken kijkt .

16 dagen geleden

Ik zou dit een kans geven als je het contact wil