16 Reacties

18 dagen geleden

Lastig hé. Ik heb het ook nooit gekund, uitzonderingen daargelaten... Onze dochter is nu 9 maanden en slapen terwijl de baby slaapt ging hier niet op helaas. Ik sta gewoon altijd 'aan'... Vermoeiend! Ik hoop dat het iets is wat je alsnog jezelf kunt aanleren. En natuurlijk van harte gefeliciteerd met de kleine!!

18 dagen geleden

Reactie op Aznag

Lastig hé. Ik heb het ook nooit gekund, uitzonderingen daargelaten... Onze ...
Dankjewel ! Inderdaad heel lastig dus het word niet beter ? 😞

18 dagen geleden

Je zit nog vol hormonen, de adrenaline giert nog rond. Komt echt vanzelf, geef het tijd en neem op andere manieren je rust. Even lekker liggen zonder te slapen rust je ook van uit.

18 dagen geleden

Idd, je lichaam zit vol met adrenaline en je bent steeds alert. Het wordt echt steeds beter. En nog gefeliciteerd natuurlijk! ❤️

18 dagen geleden

Gefeliciteerd! Ik heb de eerste 3 dagen na de bevalling ook in totaal maar 9 uur geslapen. Dat gaat echt wel beter worden. Nu slaap ik direct terug in na een voeding.

18 dagen geleden

Ik heb ook nooit overdag kunnen slapen. 1 tip die mijn oma (rip) altijd gaf: liggen is ook rusten. Daar heb ik het mee gered 🙏

18 dagen geleden

Hier kon ik dat pas na een maand of 4 haha.

18 dagen geleden

Trek aan de bel! Ik heb hierdoor een psychose gekregen. Slaap is zo belangrijk.

18 dagen geleden

Gefeliciteerd met je schatje! Niet goed kunnen slapen is echt rot. Ik ging op een gegeven moment samen met mijn kleintje slapen, dat heeft me wel gered. Gewoon liggen helpt al. Je geest en je lichaam wennen vanzelf dat het tijd is om te rusten. Houdt het wel in de gaten, als het echt heel moeilijk wordt voor je zou ik wel even aan de bel trekken!

18 dagen geleden

Reactie op helenazj

Dankjewel ! Inderdaad heel lastig dus het word niet beter ? 😞
natuurlijk wordt het beter, je gaat er ook aan wennen. Uiteraard is het zwaar en vermoeiend, maar beetje bij beetje gaat je baby beter slapen en ga jij makkelijker om kunnen gaan met slaap te kort. Ook kan ik zeggen dat het steeds makkelijker wordt om weer verder te slapen. Verwacht alleen niet dat het in een rechte lijn verbeterd ❤️ Genieten en nu rustig het per dag bekijken.

18 dagen geleden

Gefeliciteerd met je kleintje Ik weet niet of je extra hulp hebt als de kraamhulp weg is maar ga desnoods alleen maar te liggen, probeer te ontspannen, leg je tel echt weg, waar je niet bij kunt. Oordopjes evt ( vertrouw erop dat je baby in goede handen is). Het wordt echt beter! ❤️

18 dagen geleden

Reactie op Vpk92

Trek aan de bel! Ik heb hierdoor een psychose gekregen. Slaap is zo belangr ...
Hier ben ik dus ook bang voor ! Bij wie/waar heb je hulp gezocht?

18 dagen geleden

Heel erg bedankt voor alle reacties ! 😁 ik hoop dat het beter word

17 dagen geleden

Ik hoopte ook dat het beter werd, maar ik heb er uiteindelijk een half jaar mee rond gelopen. Toen ik dacht dat ik gek werd ondernam ik pas serieuze actie. Zo zonde want het hele eerste half jaar met m’n eerste kindje was daardoor verpest. Terwijl ik het veel eerder had kunnen fiksen. Dus ook al zegt iedereen het wordt beter, moet je dus n btje mee oppassen want dat hoéft niet zo te zijn!! Ik heb uiteindelijk via de HA Mirtazapine voorgeschreven gekregen. Dat heeft mij gered. Sterkte! En loop er niet te lang mee rond.

17 dagen geleden

Reactie op Petra Helene

Ik hoopte ook dat het beter werd, maar ik heb er uiteindelijk een half jaar ...
Heel vervelend ! Fijn dat je er iets voor hebt gekregen ik zou het inderdaad even aan geven bedankt voor je reactie en hopelijk slaap ik binnenkort ook weer wat beter 😁

17 dagen geleden

Herkenbaar, ik sliep ook de eerste 4 nachten nauwelijks, mijn hoofd maakte overuren. Het voelde alsof er een heel nieuw programma (moederschap) werd geïnstalleerd ofzo. Bij mij was het toen opeens over en kon ik gelukkig weer goed slapen. Mijn verloskundige zei dat als het 1-2 dagen langer had geduurd ze wat slaapmedicatie hadden aangeboden om het te doorbreken. Misschien goed om het dus met je verpleegkundige te bespreken, mogelijk heeft die nog tips!