14 Reacties

17 dagen geleden

Noubased ! Zit een ritsje in aan de zijkant wel prijzig ik heb er toen 2 op vinted gekocht, zo tevreden dat daarna nog 2 zelf heb gekocht. Ik heb overal voedingshempje onder mocht het nodig zijn kan ik gewoon me trui etc uittrekken. Blousse en jurkjes met elastieken hals zijn ook top.

17 dagen geleden

Shirts (veelal blouses) of jurkjes met knoopjes. Je hebt ook speciale voedingsshirts met een V-hals met daaronder een lap stof, wat lijkt alsof je een hemd draagt eronder, maar kan je heel makkelijk optillen. Ook heel handig.

17 dagen geleden

Ik heb nu 2 kindjes lang gevoed en heel eerlijk.. ik vind een onder shirt met spaghettibandjes en daarover een longsleeve/t shirt of trui het makkelijkst. Ik kan mijn voedingsbeha vast open knopen en borst eruit hangen onder m’n onder shirt. Mij bovenshirt trek ik omhoog en voordat ik m’n baby aanleg trek ik mijn onder shirt naar beneden. Superdiscreet en het boven shirt hangt dan vaak nog half over mijn borst. Echt het allerhandigst. Ik zou oprecht niet heel veel geld uitgeven aan voedingskleding. Jurken met knoopjes etc zijn dan wel weer fijn. Maar die kun je na het voeden ook nog dragen!

17 dagen geleden

Ik vond 2 laagjes ook het fijnst, vooral na de eerste periode (als je nog zo vaak voedt dat je borsten vaker uit dan in je kleding hangen haha) Je trekt dan de bovenste laag omhoog en daaronder je (voedings)hemd naar beneden. Voelt iets minder bloot. Maar ik had ook wel van die blousejurkjes. Gewoon een paar knoopjes open en klaar. De meeste voedingskleding vind ik niet fijn/mooi zitten met zo'n pas bevallen buik. Was bang dat ik er na maanden dan nog steeds zwanger uit zag. Dus iets losvallendere tops/blouses etc.

16 dagen geleden

Reactie op Krullevaar87

Ik heb nu 2 kindjes lang gevoed en heel eerlijk.. ik vind een onder shirt m ...
Helemaal mee eens! Ik vind een blouse/jurk met knoopjes vaak te bloot, dan zit je echt met een onbedekte borst. Het liefst dus ook 1 laag omhoog en hemdje omlaag. Ook makkelijk omdat je dan gewoon eigen kleding kan blijven dragen. Nou ja, sommige dingen. Door die 3 cupmaten groter past er veel niet meer🤪

16 dagen geleden

Wikkelshirtjes of iets met knoopjes. En als je het prettig vindt een dun hemdje wat je dan omhoog trekt (dus je kleding blijft normaal zitten en je bedekt iets meer boven de borst) of een voedingstop eronder.

16 dagen geleden

Voedingsbeha in de vorm van een sporttop vind ik heel fijn. Ik heb ze bij de HEMA gekocht. Als ik een bloes of knoopjesjurk wat losser heb, dan lijkt het alsof ik een hemd eronder draag.

16 dagen geleden

Blouse met knoopjes en voedingsbeha van de Hema

16 dagen geleden

Ik geef al bijna 4 jaar borstvoeding (2 live gevoed en nu fulltime kolven) maar nog nooit speciale kleding aangehad . Ik zou gewoon kopen wat je leuk vind en een beetje kijken hoe je dan het beste kunt voeden.

16 dagen geleden

Ik draag geen speciale voedingskleding meer (op een hoodie na), alleen een spaghettihemdje dat ik omlaag trek en eroverheen iets wat makkelijks opzij kan. Jurk met overslag, gewoon T-shirt, vest... Zodra het weer wat warmer is, komen de bloesjes ook weer tevoorschijn denk ik.

16 dagen geleden

Ik koop geen speciale kleding, let wel een beetje op wat ik aantrek 😊.

16 dagen geleden

Reactie op Mama.saspro

Helemaal mee eens! Ik vind een blouse/jurk met knoopjes vaak te bloot, dan ...
Haha hier liggen ook alle maten beha’s inmiddels in de la… 😂😂😂

16 dagen geleden

Ik deed: Voedingshemdje met daaroverheen wat je normaal ook draagt. Gewone shirt kan dan omhoog zonder dat je in blote buik zit

16 dagen geleden

Ik vind voedingshempje met een losse tshirt of trui ook het fijnste. Met knoopjes is vaak erg bloot. Hele strakke kleding draag ik niet meer, wat ik voorheen wel deed. Eerst voelde ik mij ook niet prettig ivm de extra kilo's. Maar nu vind ik niet praktisch met aan de kant doen.