5 Reacties

17 dagen geleden

Doe wat voor jullie goed voelt. Van onze 1e binnen 2 maand zwanger. De 2e duurde 1 jaar afspraak ziekenhuis voor alle controles stond net gepland. Het zegt dus niets. Het kan ook heel lang duren, maar het kan ook snel raak zijn.

17 dagen geleden

Hoe groot is de wens voor een tweede op dit moment? Wat voelt beter, in een half jaar weer zwanger te zijn of mogelijk over een jaar pas? Het klinkt alsof je met je twijfel eigenlijk nog even wil wachten tot het meer het 'moment' is.. (vaak denk je dan nog praktisch met je hoofd en wat minder met je gevoel, als dat overheerst dan maken de praktische zaken minder uit).

17 dagen geleden

Ik zou je eerste gevoel volgen.

17 dagen geleden

Reactie op Lorreke

Doe wat voor jullie goed voelt. Van onze 1e binnen 2 maand zwanger. De 2e ...
Precies. Bij ons precies omgekeerd. 2x bijna een jaar erover gedaan en de derde keer binnen 2 maanden raak. Je weet het gewoon niet. Als jouw kinderwens het aankan om nog een halfjaar te wachten, dan doe je dat. Als je liever direct begint en dan maar ongesteld bent op vakantie, doe je dat.

17 dagen geleden

Ach ja Het ligt eraan hoe groot je wens is. Er is altijd een reden om het uit te stellen: als het nu lukt, is de uitgerekende datum rond een feestdag oid. Als nu niet, dan ongesteld. Verzin het maar. Alle praktische zaken zijn op te lossen..