9 Reacties

17 dagen geleden

Wij hebben zo'n peertje bij de action gekocht die je met een app kunt besturen. Je kunt er een timer op zetten en kleuren mee instellen maar ook zelf aan en uit doen. Hier werkt het top. Onze dochter van 2 weet dat ze pas mag roepen als het lampje aan gaat en hierdoor speelt ze vaak nog even in bed voor het lampje aan gaat (rond 07.15). Dit weekend sliep ze een keer uit en dan heb je dus ooknniet dat het lampje aan gaat terwijl je dit niet wil. Ze heeft tot 08.00 geslapen haha! Hier werkte het om het elke avond te benoemen en als ze toch riep in de ochtend haar hierop te wijzen. Succes!

17 dagen geleden

Reactie op Maartje111

Wij hebben zo'n peertje bij de action gekocht die je met een app kunt bestu ...
Is dat niet heel fel? Ik wil idd niet dat er iets aan gaat. Maar de knuffels die ik heb gezien (Fisher Price hoppy dreams en zazu Brody de beer) die gaan niet uit zichzelf aan volgens mij.

17 dagen geleden

Slaaptrainers, dus wekkers met een lampje, stel je in op een bepaalde tijd en dan gaan ze aan. Dit geldt zowel.in de avond als in de ochtend. Bij die van Zazu is het scherm tussendoor 'uit', maar kom aan de ogen en je krijgt weer licht (groen of rood). Wij hebben een Zazu, werkt heel fijn (ook bij een goede slaper). Ze weet precies wanneer ze uit bed mag. Enige nadeel is de klik doe je hoort als de ogen open of dicht gaan, daar wordt onze dochter soms wakker van. Maar er zijn ook slaaptrainers die dat niet hebben.

17 dagen geleden

Reactie op Ahoymatey

Is dat niet heel fel? Ik wil idd niet dat er iets aan gaat. Maar de knuffe ...
Nee juist niet, je kunt de kleuren en sterkte dus helemaal instellen. Wij hebben een heel zacht paars kleurtje ingesteld die je ook zo kan veranderen. Zo licht of dimbaar als je zelf wil

17 dagen geleden

Ik heb een wekker die blauw is als dochterlief moet slapen, en geel is als ze mag opstaan. De helderheid/felheid kun je instellen. Werkt heel goed, in principe komen we niet als het lampje blauw is, dus zelfs als ze s nachts even wakker is, is ze meestal gewoon stil. En zodra het geel wordt, roept ze ons (vaak is ze al wat eerder wakker en ligt ze te wachten 😅)

17 dagen geleden

Wij hebben deze: https://www.bol.com/nl/nl/p/vroege-vogeltjes-slaaptrainer-konijn-slaapwekker-wekker-en-nachtlampje-kinderen/9300000110659810/?Referrer=ADVNLGOO002031-S--9300000110659810&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw57exBhAsEiwAaIxaZvWizhG9Of_-rtUaQE_586wT8xWGSSuNfRMrC1ef9BfuIbDX-ahT3RoCOHkQAvD_BwE Top aanschaf! Uiteindelijk deze verhuizen ga advies van vele ouders hier. Werkt perfect. Onze dochter blijft keurig liggen en roept dat het konijn wakker is als ze eruit mag 😍

17 dagen geleden

Reactie op Guusje2

Verhuizen ga = aangeschaft na

17 dagen geleden

Reactie op Maartje111

Nee juist niet, je kunt de kleuren en sterkte dus helemaal instellen. Wij h ...
En dan in een klein lampje oid bij het bed, of in de gewone lamp aan het plafond?

17 dagen geleden

Reactie op Ahoymatey

En dan in een klein lampje oid bij het bed, of in de gewone lamp aan het pl ...
In een lampje op haar nachtkastje!