7 Reacties

één maand geleden

Snack doos maken, van die speeltjes met een zuignap en propellers, lekker rond laten rennen zo lang het kan op het vliegveld, tekentablet en verder alles los laten. Nu 3x gevlogen met ons zoontje van 2 en ging elke keer goed.

één maand geleden

Wij kregen als tip: een half uur van tevoren neusspray geven, dit zou helpen tegen pijnlijke oortjes. Zowel de heen- als terugweg geen pijnlijke oortjes bij de kids. Mogelijk zijn ze daar niet gevoelig voor, maar zelf wel vaak met tranen over mijn wangen in het vliegtuig gezeten en de afgelopen keer zowel heen als terug niks gevoeld :-)

één maand geleden

Raamstickers (0,90 bij de Action), nieuw flapjesboek, en rozijntjes deden het hier goed.

één maand geleden

Ik ben voor mijn kiddo een vliegtuig tasje aan het maken met speelgoed voor in het vliegtuig 😊 dat hou ik dan op vakantie ook een beetje gescheiden, zodat het op de terugweg weer nieuw ontdekken is.

één maand geleden

Snack spinner met lekkers. Zie Amazon. Kleine cadeautjes en licht van gewicht om uit te pakken en mee te spelen. Raamstickers. En de echt lekkere dingen bewaren voor het opstijgen. Geef het niet te vroeg anders is het bijvoorbeeld al op als het echt nodig is.

één maand geleden

Toen ik met mn dreumes naar de carabiën vloog had ik een koffer vol speelgoed mee. Niets mee gedaan ;) Hij speelde met dingen om hem heen, raampje open en dicht. Lampje aan en uit. Zwaaien naar mensen om ons heen. Stukje lopen door t gangpad.. Verder vooral heel veel snacks haaha.

één maand geleden

ik heb inderdaad wat speelgoed en snacks ingepakt in een apart stoffen tasje die ik uit de handbagage kon halen zodat ik alles bij het stoelvoorvak kon houden. ook water wow (of de zeeman versie) is een grote hit, dat is kleuren met water, en raamstickers inderdaad. ik pakte ook gewoon dingetjes van thuis in zos een auto'tje, een fidget spinner, pop it, klein kartonnen boekje. en qua snacks knijpzakjes, rozijntjes, cheese dippers en druifjes appels etc