13 Reacties

18 dagen geleden

Ik lees even mee! Zelfde vraag voor onze zoon van 10 maand enige wat ik nu wel heel fijn vind dat de klappen goed nu worden opgevangen in maxi cosi met drempels enz 😅 maar word indd echt te lang. Ook de vraag wie wel peuterschaal heeft hoe bevestig je dit echt met extra bevestigingset of kan dit ook met riempjes van de urban arrow zelf?

18 dagen geleden

Voor de Makki heb ik een insert waar een gewoon fietsstoeltje oppast. Ik weet niet of UA dat ook heeft ?

18 dagen geleden

Wij hebben de babyschaal in de Makki gebruikt tot zo'n 20 maanden, en daarna gewoon op het zitje, en dat gaat heel goed!

17 dagen geleden

Dit krijg je dan

17 dagen geleden

Wij hebben een yepp stoeltje erin gezet, je kan een speciale beugel voorin de UA monteren waarop een Yepp stoeltje past. Werkte top!

17 dagen geleden

Mijn dochtertje is vanuit de cybex autostoel direct naar de bakfiets gegaan, zonder peuterschaal en het is echt prima. Nu 20 maanden en ze zit er al sinds 17 maanden zo in.

17 dagen geleden

Reactie op msm85

Wij hebben een yepp stoeltje erin gezet, je kan een speciale beugel voorin ...
Dit ziet er top uit, denk dat we hiervoor gaan :)

17 dagen geleden

Daarna zijn er nog kleuterzitjes (geen idee hoeveel steun dat geeft). Het hangt denk ik volledig af van of je kindje zelfstandig tot zit kan komen en niet in slaap valt, dan werkt zon voorzitje erin monteren tot 2,5 jaar wel

17 dagen geleden

Wij hebben inderdaad de melia. Bij ons zijn ze rond 18 maanden naar het bankje gegaan. Ze zitten daar niet los op hè. Ook daar hebben ze gewoon gordels om en ik vind persoonlijk dat ze daar op die termijn ook echt goed op zaten.

17 dagen geleden

Wij hebben de bakfiets gekocht toen onze zoon 20 maand was en proefgereden met 19 maanden en hij kon er helemaal goed rechtop inzitten. Hij was toen ca 82 cm en 12 kg. Nu hebben we ook een maxicosihouder voor de tweede en rond 12-13 maand maar zien wat te doen. Anders ga ik ook voor de yepp-houder ivm dat ik al deze stoel voorop de fiets heb.

11 dagen geleden

Vandaag geïnstalleerd en net wezen fietsen. Goed bevallen :)

11 dagen geleden

Reactie op Nly

Vandaag geïnstalleerd en net wezen fietsen. Goed bevallen :)
Fijn! Heeft voor ons ook heel lang goed gewerkt!