31 Reacties

16 dagen geleden

Kan heel veel oorzaken hebben. Heb je al een afspraak voor een echo gepland? Ik zou sowieso lekker stoppen met testen. Je hebt een duidelijke positieve test gehad en door meer te testen word je alleen maar onzeker, je kan verder toch niets doen nu. Het kan komen door minder geconcentreerde urine bijvoorbeeld. Ik had soms ook de ene dag een betere test dan de volgende dag, en toch word mijn meisje vrijdag alweer 1 jaar 😊

16 dagen geleden

Hoeft niet gelijk slecht nieuws te zijn hoor hoor, ik zie dat je 7 weken zwanger bent? Kan ook hook effect zijn. De enige manier om te weten of de zwangerschap goed zit is een echo. Heb je die al gepland staan? Met 7 weken kun je al een hartje zien!

16 dagen geleden

Reactie op Bobbienon

Hoeft niet gelijk slecht nieuws te zijn hoor hoor, ik zie dat je 7 weken zw ...
Jaa ik heb as donderdag een echo. Maar ik wilde nog een keer testen omdat ik het nogsteeds een gek idee voor dat ik zwanger ben omdat ik zo weinig symptomen heb. Maar dat had ik dus beter niet kunnen doen.

16 dagen geleden

Hook effect waarschijnlijk! Even googlen! maar niet meer testen hoor je hebt overduidelijk een positieve test gehad.

16 dagen geleden

Reactie op laurajohn

Jaa ik heb as donderdag een echo. Maar ik wilde nog een keer testen omdat i ...
Nee ik snap je. Je test ter geruststelling en dan dit. Maar het hoeft dus echt niet zoveel te zeggen, het komt vast helemaal goed donderdag! Dat lijkt nu een eeuwigheid te duren maar echt, voor je t weet zie je je kleintje!🍀🤞🏼😁

16 dagen geleden

Ik heb mijn vk gesproken, helaas heeft ze het hook effect niet laten vallen en zegt ze dat hij inderdaad wat is af gelopen. Maar dat ik de echo donderdag maar moet afwachten .

16 dagen geleden

Hi! Ik heb die testen ook 2x gebruikt (in 3 dagen tijd) en de 2e was ook duidelijk lichter maar nu wel ruim 18 weken zwanger. Dit zijn echt rot testen! Hopelijk donderdag een mooie echo!

16 dagen geleden

Even de echo afwachten. Daarna kijk je pas weer verder. Toen het bij mij mis was, had ik bij 5 weken een lichte test. En die werd ook niet feller en steeds lichter. Bij de echo zat er toen niks in mijn baarmoeder. Dit was uiteindelijk een buitenbaarmoederlijke zwangerschap zonder bekende locatie. Maar als ik jou test zo zie van vorige topic , denk ik eerder aan het hook effect inderdaad. Wat een knaller is dat! Gewoon rustig afwachten ❤️

16 dagen geleden

Reactie op laurajohn

Ik heb mijn vk gesproken, helaas heeft ze het hook effect niet laten vallen ...
Ik duim voor je!🤞🏼

16 dagen geleden

Hé wat vervelend. Dit kan je zo onzeker maken! Ik geloof zeker dat het kan vanwege te veel HCG, maar het kan ook de andere kant op gaan. Ik zou stoppen met testen en donderdag je echo afwachten. Als dit echt niet lukt kan je altijd gewone testen kopen om te kijken of het oploopt komende dagen, maar dit maakt je wel nog zenuwachtiger elke keer.

15 dagen geleden

Hoe is het nu met je ?

15 dagen geleden

Reactie op Madeliefxx

Hoe is het nu met je ?
Ja ik probeer het maar een beetje los te laten. Het hielp alleen niet zo dat mijn vk er ook mee in stemde dat de rest af liep en niks zei over een hook effect. Wel zat ik zelf bog naar de test te kijken en zag ik dat de 3 weken lijn donkerder was dan de 2 weken lijn dus ik houd me er maar aan vast dat de test gewoon raar deed.

15 dagen geleden

Zo lekker veel spel fouten in mijn vorige bericht 🤣 maar ik zet er even een foto bij van de 2 testen naast elkaar. Links is de eerste test die ik deed en rechts de 2e.

15 dagen geleden

Ik ben niet echt thuis in deze testen. Betekend dit dat je bij de beide testen rond 1 week zit?

14 dagen geleden

Reactie op Madeliefxx

Ik ben niet echt thuis in deze testen. Betekend dit dat je bij de beide tes ...
T1 betekend 1 week, T2 betekend 2 weken, T3 betekend 3 weken en T4 is 4+ weken. Hoe meer streepjes hoe langer je zwanger bent.

14 dagen geleden

Reactie op laurajohn

T1 betekend 1 week, T2 betekend 2 weken, T3 betekend 3 weken en T4 is 4+ we ...
Het is wel zo dat als je bijvoorbeeld je 4+ weken zwanger bent je streepjes moet hebben bij elke T

14 dagen geleden

Reactie op laurajohn

T1 betekend 1 week, T2 betekend 2 weken, T3 betekend 3 weken en T4 is 4+ we ...
Nee zo klopt ie niet T1=3 weken T2=4 weken T3=5 weken T4=6 weken Je moet er 2 bonusweken bij optellen. Anders heb je dames die 1 of 2 streepjes hebben, dan zit je nog voor je eisprong in je cyclus. Dus dat kan niet

14 dagen geleden

Reactie op xxTessa

Nee zo klopt ie niet T1=3 weken T2=4 weken T3=5 weken T4=6 weken Je moet e ...
Ja die 2 bonus weken dat weet ik dat is bij clear blue ook zo. Maar ik legde het dus ui in het principe van de clear blue testen met wat je op de test zelf ziet. Op die testen zie je ook 1-2 weken, 2-3 weken en 3+

14 dagen geleden

Reactie op laurajohn

Ja die 2 bonus weken dat weet ik dat is bij clear blue ook zo. Maar ik le ...
Dit is een voorbeeld (niet een foto van mij)

14 dagen geleden

Morgen heb je de echo hè? Hoe laat?