26 Reacties

茅茅n maand geleden

Wij krijgen 4 weken voor ik uitgerekend ben de sleutel. Moeten nog best wat aan het huis doen, maar komt vast goed jezelf gewoon niet te druk erover maken en alvast voorbereiden wat je kan!

茅茅n maand geleden

Reactie op max91

Wij krijgen 4 weken voor ik uitgerekend ben de sleutel. Moeten nog best wat ...
Oe dat lijkt me helemaal spannend ja! Succes!

茅茅n maand geleden

Ik ga in Mei verhuizen en ben dan tussen de 26-30 weken zwanger 馃槴 echt lekkere timing maarja is niet anders, gelukkig wel veel hulp

茅茅n maand geleden

Ben op dezelfde dag verhuisd en bevallen van een premature baby. Dat kan ik niet aanraden, maar ik vond het idee van voor de baby kwam verhuizen wel fijner dan m茅t baby (en dat was ook echt niet leuk geweest).

茅茅n maand geleden

Met 5 weken zwangerschap kan je gewoon alles doen toch? Mogelijk extra letten op verven qua chemische stoffen

茅茅n maand geleden

Ja, ik ging verhuizen en 2 dagen erna kwam ik erachter dat ik zwanger was馃槄 vond het eerlijk gezegd geen aanrader, toch wel veel gepiekerd over mogelijke schadelijke stoffen van de verbouwing, plus dat we naar een nieuwe plek verhuisden waar we niet zoveel mensen kenden en ik ook nog een nieuwe baan had. Dat was dus iets teveel van het goede.

茅茅n maand geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Wij waren ook aan het klussen/verhuizen tijdens het begin van mijn zwangerschap. Wellicht letten op chemische stoffen en ik zou goed je rust nemen, anders ben je zo maar kapot. Ik was behoorlijk beroerd en moest veel overgeven, dus ik ben achteraf erg blij dat wij veel hulp hadden. Dat is dus mijn enige tip, hulp inschakelen 馃槉 Succes!

茅茅n maand geleden

Ik ben verhuisd toen ik 8 maanden zwanger was. In mijn geval waren mijn vriend, familie en vrienden onwijs lief. Ze wilden dat ik zoveel mogelijk rust nam (had veel last van mijn bekken) en deden eigenlijk alles. Daardoor heb ik het als een prima periode ervaren. Had wel wat meer stress dan dat ik zou hebben als ik niet zwanger was. Weet niet of jullie veel mensen hebben die kunnen helpen? En waarschijnlijk kan je nog veel zelf doen, dus komt vast helemaal goed. De beste tip die ik kan geven is om er niet teveel over te stressen. Je hebt nog een paar maanden om alles in orde te maken en al is het dan nog niet helemaal naar je zin, dat komt vanzelf wel. Denk aan jezelf (en je kindje). Neem genoeg rust en doe alleen waar je je goed bij voelt.

茅茅n maand geleden

Reactie op Stoofpotjekip

Met 5 weken zwangerschap kan je gewoon alles doen toch? Mogelijk extra lett ...
Ja dat is ook zo, op mijn werk werk ik met gevaarlijke stoffen dus weet er alles van. Waterbasis verf is prima.

茅茅n maand geleden

Ik ben net verhuisd met 34 weken zwanger! We hadden VEEL hulp gevraagd en alles heel goed voorbereid. Was een hele stressvrije verhuizing daardoor. Ben wel megamoe dus houd er rekening mee dat je minder lange dagen kan maken - dat zal in je 1e trimester zwaar zijn

茅茅n maand geleden

Haha, ja, verhuisd toen ik 35 weken zwanger was en herstellende van een longontsteking 馃ゲ Maar als je pas 5 a 6 weken zwanger bent dan is het wel goed te doen toch? Hooguit opletten als je gaat klussen waarbij je chemische stoffen wil gebruiken zoals terpentine of zo. Dat zou ik dan even niet doen. Maar verder zou ik het niet weten.

茅茅n maand geleden

En gefeliciteerd natuurlijk!! 馃グ

茅茅n maand geleden

Ik ben op het moment 34 weken zwanger en 4 op 5 april wordt ons nieuwe huisje gebracht met zwaar transport. We hebben ontiegelijk veel hulp van familie en vrienden. Ondertussen ben ik gewoon lekker op mijn eigen tempo spulletjes aan het pakken en besloten om de huur iets langer door te laten lopen zodat we rustig zonder enige druk of haast moeten verhuizen. Daarnaast hoooop ik dat ik mij de avond/ nacht van transport goed genoeg voel om foto's te kunnen maken 馃ぃ. Gewoon doen wat voor jou goed voelt, en wat je lichaam aangeeft en daar naar luisteren.

茅茅n maand geleden

Ik ben bijna 25 weken zwanger en we krijgen dinsdag de sleutel van ons nieuwe huis, vind het wel even spannend want de verhuizing zal dan in mijn laatste trimester zijn. Persoonlijk zou ik dan liever in het eerste trimester al verhuizen! Het enige waar je op moet letten is denk ik het werken met schoonmaak middelen etc, ik draag plastic handschoentjes met de schoonmaak 馃Ы

茅茅n maand geleden

Ik had wat stress gehad de week voor de verhuizing dus ik was 2 dagen overtijd. Had die maand (ivm het klussen etc) geen ovulatietest Etc gedaan dus ik dacht dat de vertraging door de stress kwam. De ochtend van de verhuizing toch maar een test gedaan en toen meteen twee knalstrepen! Meteen m'n vriend verteld en toen moesten we snel rustig worden want er onze ouders kwamen helpen verhuizen馃槀. Ze wisten van onze kinderwens dus we konden bij 't nieuwe huis gewoon zeggen "zet maar in de kinderkamer". Lillte did they know 馃グ

茅茅n maand geleden

Wij kregen 1 maart de sleutel, 8 maart verhuisd en de 12e stond er een keizersnede gepland met 39+2! Heel hard gewerkt met veel lieve vrienden en familie, but we did it!! Nu rustig btje btje bijkomen en genieten!!

茅茅n maand geleden

Onze baby is inmiddels geboren en ik kan je zeggen dat de verhuisstress alles waard is want we zitten hier nu heeeerlijk 馃グ馃グ liever tijdens de zwangerschap verhuizen dan met baby

茅茅n maand geleden

Ja! Alleen ik wist het niet. Dacht dat de vermoeidheid door de verhuizing kwam. Ik ben dan ook lekker aan het behangen, schilderen (gelukkig waterbasis), sjouwen enzo geweest. Als ik het had geweten had ik het wat rustiger aan gedaan. Bijvoorbeeld niet eerst een dag werken en dan savonds verhuizen. Ik had ook al een 1 jarige rondlopen trouwens, daar hadden we veel oppas voor. Ook veel hulp gehad, in twee weken moesten we over. Tegenvaller met vloerverwarming aanleggen, daardoor twee maand zonder vloer beneden gewoond. Toen dat klaar was en het leefbaar was, (en we inmiddels wisten van de tweede) op de rem getrapt qua huis. Denk dat de vele hulp onmisbaar was!

茅茅n maand geleden

Volgens mij is zwanger verhuizen zo'n ding wat veel meemaken 馃槀. Ik was 37 weken toen we de sleutel kregen. Ging prima! Alleen de kasten etc niet getild.

茅茅n maand geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap! En met jullie nieuwe huis. Je bent n茅t zwanger, het komt echt wel goed. Je kan gewoon tillen, sjouwen, meehelpen zonder problemen. Wij hebben ook aan goede timing gedaan. Eind augustus krijgen we de sleutel van onze nieuwbouwwoning. De eerste week van september verwachten we ons derde kindje 馃槄 ook daar maak ik me helemaal geen zorgen over. Komt wel goed.