213 Reacties

17 dagen geleden

Absolute no go. Er kan heel veel gebeuren, ook zonder dat je het door hebt of wanneer 5 minuten te lang is.

17 dagen geleden

Nope. Bij nood even weg, oké. Maar voor de leuk even wandelen echt niet.

17 dagen geleden

Nee kan absoluut niet. Je babyfoon kan verbinding verliezen zeker zo ver en 5 min is echt heel lang om weer bij je kind te zijn! Je vergeeft het jezelf nooit als er iets gebeurt mama!

17 dagen geleden

Nee zou ik nooit doen. Ik ga het huis niet uit als mijn kind slaapt. 5 minuten is echt lang

17 dagen geleden

Nee. Stel er breekt brand uit bij jullie of de buren of weet ik waar. Of iets anders dat jullie kind in gevaar brengt. Je zou het jezelf nooit vergeven. Jullie kunnen toch voor of na het slaapje met jullie kindje wandelen?

17 dagen geleden

Nee nooit. Zelfs de container aan de weg zetten (30 meter verderop) doe ik liever niet

17 dagen geleden

Ik vind het onverstandig

17 dagen geleden

Onverstandig en onnodig ook

17 dagen geleden

Nee, zeer onverstandig

17 dagen geleden

Nee dat zou ik ook niet doen. Om alle eerder genoemde redenen. En je vergeeft het jezelf nooit als er iets gebeurt. Daarnaast denk ik dat als je dit al structureel doet, de grens gaat vervagen. Je kunt ook wel even boodschappen doen etc. Het hoort er de komende jaren gewoon even bij dat je dit soort dingen om de beurt moet doen of oppas moet regelen.

17 dagen geleden

Nope, no go.. hond uitlaten doe ik ook niet

17 dagen geleden

Nee, zou ik echt niet doen.

17 dagen geleden

Doen wij niet. Wel om en om, zodat er altijd iemand thuis is.

17 dagen geleden

Ik weet van een aantal mensen dat ze de hond wel eens uitlaten als het kind ligt te slapen. Maarja, ik heb geen hond dus ook geen reden om m'n kinderen (even) alleen te laten. Zomaar 20 minuten wandelen zonder noodzaak zou ik zelf niet doen. De kans dat er iets gebeurt is klein, maar niet nihil. Dus het is een risicoafweging die je moet maken.

17 dagen geleden

Absoluut niet, ik ga nog niet naar de brievenbus 4 verdiepingen omlaag.

17 dagen geleden

Ik zou het zelf absoluut niet doen!

17 dagen geleden

Wij gaan wel met een gerust hart bij de buren zitten met de babyfoon aan. Rondje zou ik spannender vinden.

17 dagen geleden

Zeker niet.

17 dagen geleden

Ik durf nog net het afval buiten te zetten en borrelen bij de voordeur met de babyfoon aan hahaha. Rondje wandelen lijkt me zeer onverstandig, maar ook 5 min naar huis vind ik best veel eigenlijk.

17 dagen geleden

Ik hoor het om me heen wel met meer regelmaat gebeuren. Iedereen moet het zelf weten en eigen gevoel volgen. Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik dit topic voorgelegd aan mijn partner en hij stond er niet achter, ik overigens ook totaal niet. Zo lag mijn dochter een keer in bed en kon zelf al rollen. Die keer was ze heel erg moe, lag op haar rug en moest overgeven. Het was zóveel braaksel, ze zat helemaal onder en het bleef ook in haar mond zitten. Op dat moment was ik heel blij dat ik een sprintje naar boven kon trekken, haar uit bed kon halen en kon zorgen dat ze weer lucht kreeg en kon bijkomen van die vloedgolf!🥺 en ik van de schrik! Stel nou ik was de deur even uit, voor wat dan ook, had ik mijn kind niet meer gehad. Voor mij is niks een goede reden om mijn kind alleen thuis te laten. Maar nogmaals, volg je gevoel ☺️