6 Reacties

15 dagen geleden

Ah snap dat dit je onzeker maakt! Ik had dit bij mijn zoontje in mijn zwangerschap ook rond de 7 a 8 weken. De VK gaf toen aan dat als het niet meer werd en niet helderrood dat het vaak geen kwaad kan. Stom gezegd in deze termijn kun je weinig meer doen dan afwachten of het doorzet. Ik hoop voor je van niet en zo snel als je de gelegenheid hebt je VK bellen om echo te maken denk ik (ps mijn zwangerschap is daarna gewoon goed gegaan en geen gekke klachten meer gehad dus het kan ook niks bijzonders zijn)

15 dagen geleden

Ik nieste een keer tijdens het wandelen zo vreselijk hard, en zag later een paar druppels bloed in m'n ondergoed. Was een week of tien zwanger. Bleek gewoon dat een bloedvatje geknapt was door het niezen 🤭. Point is: zal wel meevallen. En bij twijfelen, vk bellen.

15 dagen geleden

Die zeurende buikpijn kan ook de groei van je baarmoeder zijn. Is het je eerste kindje? Daar had ik het toen ook best wel bij op een vroege termijn.

15 dagen geleden

Reactie op Suus399

Die zeurende buikpijn kan ook de groei van je baarmoeder zijn. Is het je ee ...
Nee mijn zesde zwangerschap, met een heel dramatisch verloop bij vijf daarvan. Sta ook onder hoog risico maar al mijn problemen beginnen vanaf het tweede trimester, nooit problemen in het eerste trimester dus ben dit niet gewend 😞

15 dagen geleden

Reactie op JLG87

Ah snap dat dit je onzeker maakt! Ik had dit bij mijn zoontje in mijn zwang ...
Wat fijn te lezen dat het herkenbaar is en het uiteindelijk wel meeviel! Weet je nog hoelang het ongeveer aanhield?

10 dagen geleden

Reactie op Sophie starmom2

Wat fijn te lezen dat het herkenbaar is en het uiteindelijk wel meeviel! We ...
Hoe gaat het nu ? Ik ben ook rond de 7 weken en opeens wat bloed :( en wat buikpijn … maak mij heel erg zorgen . Vrijdag heb ik een echo .