8 Reacties

13 dagen geleden

Ja ik heb amper last van haaruitval geval! Heb bij beide kindjes lang bv gegeven, bij mijn eerste 18 maanden en bij mijn tweede nu nog bezig met 17 maanden. Dus dat vind ik een goede tip!

13 dagen geleden

Silsolutions van vitakruid helpt bij mij voor vol haar! Zie ook het account van Irisdegoede op Instagram

13 dagen geleden

Reactie op tamaraxxxx

Silsolutions van vitakruid helpt bij mij voor vol haar! Zie ook het account ...
Thanks zal er eens naar kijken 😁

13 dagen geleden

Reactie op MomofAandJ

Ja ik heb amper last van haaruitval geval! Heb bij beide kindjes lang bv ge ...
Oh meen je! Ik was wel van plan borstvoeding te gaan geven dus goed om dit te horen 😊! Mag ik vragen hoeveel tijd er tussen je zwangerschappen zat?

11 dagen geleden

Nog andere tips/ervaringen? ☺️

11 dagen geleden

Ik heb zelf ook weinig haaruitval gehad, en ik moet gelijk aan onze honden denken (die hebben in het verleden een nestje gehad), die hadden soms heel erge haaruitval na de bevalling en soms juist helemaal niet. Bij iedereen werken hormonen anders, dus niemand kan je enige garantie geven. Dat iets voor één iemand werkt wil helaas niet zeggen dat het voor de ander ook gaat werken, en andersom. Helemaal in jouw geval, omdat er blijkbaar iets chronisch aan ten grondslag ligt. Wat ik wel weet van deze bovenstaande ervaringen is dat voeding een hele hoop uit maakt. De bevalling en het opvoeden van een zuigeling (of in het geval van de honden; vele zuigelingen) vreet energie. Als die energie niet goed genoeg via goede voeding gecompenseerd wordt, dan bespaart het lichaam als het ware op de optionele kostenposten. En haarverzorging is er daar blijkbaar eentje van. Ik zou dus zorgen dat je goed blijft eten, en al helemaal als je borstvoeding geeft, ook verspreid over de dag eten. Bijvoorbeeld kleinere maaltijden maar dan vaker, na elke voeding een boterham met een glas melk of een appel ofzo.

11 dagen geleden

Mijn haar was na de eerste bevalling niet om aan te zien en idd als het lichaam veel vraagt qua energie maar te weinig binnen komt, gaan dit soort dingen er als eerst aan. Ik kreeg pas weer mn haar terug na vitamines te slikken. Nu ben ik weer zwanger en heb ik als voorzorg goede shampoo, nieuwe borstels (1 voor in de douche) en een satijnen kussensloop. Ben ook nu al flink vitamines aan het nemen. Geen idee of het werkt :/

11 dagen geleden

Haarproducten van mediceuticals heb ik goede dingen over gehoord