27 Reacties

5 jaar geleden

Hoi! Bij mij was het met 7+6 uitwendig, maar het schijnt per persoon nogal te verschillen. In februari had ik met 6+6 een inwendige echo, viel echt heel erg mee. Het is vooral koud!

5 jaar geleden

De 1e echo bij 9 weken werd bij mij ook uitwendig gedaan, 2e bij 11 weken inwendig. Waar je voor moet zorgen is dat je blaas wat gevuld is. Dit werkt in het begin als een soort vergrootglas, waardoor de echo gewoon uitwendig kan gebeuren. Inwendige echo was zeker niet vervelend. Je voelt het bijna niet.

5 jaar geleden

Ik had met 6 weken een echo en die was uitwendig. Met 8+3 had ik er weer 1 en die was ook uitwendig. Alles was beide keren goed zichtbaar.

5 jaar geleden

Ik krijg maandag met 7 weken een Inwendige echo. Heb door omstandigheden de afgelopen anderhalf jaar al vele Inwendige echo's gehad, en het valt echt 100% mee. Doet geen pijn. Enige vervelende is soms als ze de echo stik een soort van roeren om een beter beeld te krijgen. Maar ook dat doet zeker geen pijn.

5 jaar geleden

Inwending gehad met 9 weken. Ik vond het niet vervelend. Een eendenbek is vele malen vervelender vind ik, maar zal ook te maken hebben uberhaupt hoe goed je daar beneden kan ontspannen

5 jaar geleden

Ik had mijn eerste echo ook met 8w2d, gewoon uitwendig. Zorg dat je blaas redelijk gevuld is, niet dat je drang krijgt om te plassen natuurlijk want dan lig je ook niet lekker.

5 jaar geleden

Dankjewel voor jullie reacties dames dit maakt mij al meer op mijn gemak moet helaas nog 3 weken wachten pff haha

5 jaar geleden

En die gaan zooo lang duren. Bij mij kropen ze echt voorbij. En nu dat iedereen het weet gaat alles ineens heel snel, bijna op de helft nu.

5 jaar geleden

Reactie op MelinaB

En die gaan zooo lang duren. Bij mij kropen ze echt voorbij. En nu dat iede ...
Kan ook echt niet wachten om het te vertellen vind t zo lastig om voor me te houden en smoesjes te verzinnen pff

5 jaar geleden

Ik had mijn eerste echo met 8wkn1dag en die was uitwendig 😄

5 jaar geleden

Reactie op bambolina

Kan ook echt niet wachten om het te vertellen vind t zo lastig om voor me t ...
Ja snap ik!! Ik heb het wel tegen een paar mensen gezegd hoor, want zoiets wil je gewoon ook met iemand kunnen delen. Als je dat doet zorg er wel voor dat je diegene ook echt voor 1000% vertrouwd!

5 jaar geleden

Hier ook met 8 weken een inwendige echo gehad. Niets om je zorgen over te maken, doet geen pijn en is ook niet vervelend! 😉

5 jaar geleden

Ligt er ook aan hoe de kleine ligt? Mijn eerste echo was 6+4 en die was inwendig. Met 8 weken en 10 weken uitwendig. Met 12 weken de termijnecho maar die is weer inwendig gegaan omdat de kleine besloot dat ie niet mee ging werken en dus onderin verstopt ging liggen en de vk hem met geen mogelijkheid meer goed in beeld kreeg met de uitwendige, zelf porren en bewegen hielp niet...😱. Sowieso niets om je druk om te maken, lijkt vervelender dan het is 🤗

5 jaar geleden

Ik had mijn eerste echo met 7 weken en 5 dagen. Ging inwendig. Is helemaal niet vervelend, maak je geen zorgen! Is een behoorlijk dunne stick en hij gaat er maar een paar centimeter in. Ik kreeg alleen op gegeven moment een koude kont van in mijn nakie daar liggen ;)

5 jaar geleden

Ik heb echo gehad bij de 7 wkn 9wkn en 11 wkn en bij 11 wkn pas uitwendig.. Bi 9 wkn eerst uitwendig maar zagen ze te weinig op.. De gedachte inwendig is vreselijk maar het valt wel egt mee...

5 jaar geleden

Inwendig is prima hoor, voel je niets van!

5 jaar geleden

Mijn eerste echo gehad met 8 weken en die was uitwendig. Inwendig heb ik laatst gehad en dat was ook prima.

5 jaar geleden

Ik heb met 7 en 9 weken inwendig gehad. Met 12 weken eerst uitwendig, was goed te zien, maar daarna nog eens inwendig gekeken omdat de verloskundige een filmpje wilde maken voor op mij usb, en inwendig was gewoon nog beter beeld.

5 jaar geleden

Reactie op Mariekeschutten

Ik had mijn eerste echo met 7 weken en 5 dagen. Ging inwendig. Is helemaal ...
Leggen ze geen handdoekje ofs over je heen dan voor zover t kan?

5 jaar geleden

Reactie op MelinaB

Ja snap ik!! Ik heb het wel tegen een paar mensen gezegd hoor, want zoiets ...
Jaa ik wil t echt alleen delen met mijn vriend tot na de eerste echo zodat we dan ook echt iedereen verrassen. 15 augustus hebben wij onze eerste echo met 8 weken word helaas niet vergoed maar wij kunnen niet nog langer wachten😱