3 Reacties

4 jaar geleden

Mocht je het thuis organiseren, dan zou ik meerdere vrienden/familieleden vragen of die de catering voor je willen doen. Je hebt het zelf al druk zat met de baby, cadeaus aannemen en met iedereen een praatje maken. Dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken :)

4 jaar geleden

Ik volg hier even :) Wij mogen binnen 2 weken onze tweede verwelkomen en geven ook een kraamfeest. Ben idd ook benieuwd naar de tips

4 jaar geleden

Ik heb zelf nog geen babyborrel gegeven, maar wel geholpen bij die van een vriendin. Mijn grootste tip; schakel hulp in, zodat je zelf helemaal niets hoeft te doen! Een vriend of vriendin die al het eten regelt, de versiering, gasten ontvsngen en opruimen. Met iedereen praten is namelijk al best vermoeiend! En baken de tijd goed af, laat de visite er gerust uitbonjouren als de tijd voorbij is. Sommige gasten blijven anders gerust uren hangen. Voel je ook niet schuldig als het teveel wordt en je je even terug wil trekken: mama en de baby hebben nu eenmaal een heftige tijd achter de rug!