54 Reacties

5 jaar geleden

Naast mijn foto staat mijn mail adres ipv gewoon een profiel naam. Hoe kan ik dat wijzigen?

5 jaar geleden

Naast mijn foto staat mijn mail adres ipv gewoon een profiel naam. Hoe kan ...
Hoi Marjo, Mogelijk is er iets misgegaan met het invullen van je profielnaam. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om je profielnaam te wijzigen. De enige oplossing is het verwijderen van je account en een nieuw account aanmaken. Excuses voor het ongemak. Hopelijk is de optie er in de toekomst wel! Als het niet lukt, of als je nog andere vragen hebt, stel ze gerust! Groeten, Roos | Admin

5 jaar geleden

Bedankt. Mijn oude account is verwijderd en heb een nieuwe aangemaakt. Nu lijkt het goed te gaan馃憣馃徎

4 jaar geleden

Hoe kan het dat ik ineens topics volg waar ik me niet voor heb aangemeld? Is echt regelmatig

4 jaar geleden

Reactie op L85

Hoe kan het dat ik ineens topics volg waar ik me niet voor heb aangemeld? I ...
Hoi! Dit zijn topics uit je geboorteclub :) Deze volg je automatisch en kan je handmatig 'ontvolgen'. :)

4 jaar geleden

Hoi. Hoe kan ik zien wie er op mijn berichten heeft gereageerd zonder te scrollen in de topic?

4 jaar geleden

Hoi. Hoe kan ik zien wie er op mijn berichten heeft gereageerd zonder te sc ...
Hoi! Dit is helaas niet mogelijk.

3 jaar geleden

Hoe kan ik een geplaatst bericht bewerken? (In de app)

3 jaar geleden

Reactie op H3llobaby2021

Hoe kan ik een geplaatst bericht bewerken? (In de app)
Hi! Het wijzigen of verwijderen van een aangemaakte reactie of topic kan nog tot 5 minuten na het plaatsen. Het daarna niet meer kunnen verwijderen en/of wijzigen van reacties is voor ons een bewuste keuze. Helaas kunnen mensen misbruik maken van deze optie en anderen uitschelden, beledigen, nare dingen posten etc en het daarna weer verwijderen. Wij kunnen dan niet achterhalen wie deze persoon was, waardoor die ermee door kan gaan.

3 jaar geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Hoi! Dit zijn topics uit je geboorteclub :) Deze volg je automatisch en ka ...
Hoi Roos, Bij mij is het juist andersom. Ik volg een geboorteclub maar geen enkele topic wordt automatisch gevolgd. Hoe kan ik alle berichten automatisch volgen?

2 jaar geleden

Hi! Ik was positief verrast dat ik ook mijn overleden kind kon invullen op mijn profiel. Echter zie ik nu dat hij niet getoond wordt als 1 van mijn kinderen? Als ik op mijn profiel op voorvertoning klik zie ik alleen mijn levende kinderen en mijn zwangerschap. Hoe kan dit?

2 jaar geleden

Hi! Ik was positief verrast dat ik ook mijn overleden kind kon invullen op ...
Hoi Suzan, Sorry voor mijn late reactie. Het is helaas een foutje in de app dat je dit niet bij alle telefoons ziet. Ik geloof dat android het niet ziet. Hij staat in ieder geval op de lijst om op te lossen. Hopelijk kunnen we daar snel mee aan de slag 馃挆

茅茅n jaar geleden

Geen probleem maar dit leek me wel de handigste plek. Een topic met een interessant vraagstuk is zojuist gesloten. Super jammer. Kan in dit soort gevallen niet gewoon de post aangepast worden ipv het topic te sluiten? Dat zou veel beter zijn want het gesprek dat op gang kwam is zinnig, informatief en kan vrouwen sterken. https://community.24baby.nl/forum/zwanger/vrouwen-moeten-kunnen-kiezen-voor-een-keizersnede-zNQDxJ?utm_source=24Baby&utm_medium=app

茅茅n jaar geleden

Reactie op Coco88

Geen probleem maar dit leek me wel de handigste plek. Een topic met een int ...
Ik sluit me hierbij aan.

茅茅n jaar geleden

Ik snap het ook niet helemaal, zelfs het topic waarin TS zelf al geen verwijzingen meer naar haar blog had opgenomen is gesloten? Zou fijn zijn geweest als het oorspronkelijke topic open mocht blijven met verwijdering van de linkjes.

茅茅n jaar geleden

Reactie op Coco88

Geen probleem maar dit leek me wel de handigste plek. Een topic met een int ...
Ik ga er even naar kijken ... ik kom er zo op terug馃

茅茅n jaar geleden

Reactie op Coco88

Geen probleem maar dit leek me wel de handigste plek. Een topic met een int ...
Zo ik ben er weer . Ik heb het even nagekeken voor jullie , maar elk topic die ze had geopend bevatte een link naar haar blog... dit is geflagd door een admin om door mij opgelost te worden . Dit is dus in opdracht van . Is het een idee dat ik de onderstaande link/ topic weer open zodat jullie verder kunnen kletsen ? Dan open ik deze voor jullie https://community.24baby.nl/forum/zwanger/vrouwen-moeten-kunnen-kiezen-voor-een-keizersnede-zNQDxJ?utm_source=24Baby&utm_medium=app Fijn weekend , Liefs Jaleesa|Moderator

茅茅n jaar geleden

Reactie op Jaleesa - Moderator

Zo ik ben er weer . Ik heb het even nagekeken voor jullie , maar elk topic ...
Ik begrijp dat die link niet mag, dat is ook prima dat jullie daarop handhaven. Maar als het vraagstuk wel interessante gesprekken oplevert vind ik idd beter om het op te lossen door de post aan te passen en de link te verwijderen. Dus ja, prima plan om die weer te openen.

茅茅n jaar geleden

Reactie op Coco88

Ik begrijp dat die link niet mag, dat is ook prima dat jullie daarop handha ...
Fijn dan is het opgelost. Welterusten馃寷

茅茅n jaar geleden

Als ik een topic open moet ik helemaal naar beneden scrollen voor het laatst geplaatste bericht. Kan ik dit veranderen zodat het nieuwste bericht bovenaan staat?