12 Reacties

4 jaar geleden

Momenteel bezig met muurschildering op de babykamer :) (wel in veeeeel fases, want kan niet te lang achter elkaar wat doen) Heb ook wel een XXL kleed gebreid, maar dat was zo klaar😂 Tekenen/schilderen houd mij wel bezig tijdens mijn zwangerschap! (21 wk nu)

VRIEND

4 jaar geleden

Ik heb tijdens mijn zwangerschap dekentjes gehaakt voor in de kinderwagen en in het bedje 😍

4 jaar geleden

Ik heb met de naaimachine gemaakt. Boxzak. Boxkleed. Babybedje. Lakentjes. Gordijnen. Met de hand genaaid. Een knuffeltje. Een magische kubus. Gebreid. Een vestje. Een knuffel. En nu ben ik halverwege een dekentje. Ik wil nog een dekentje naaien. En sokjes breien.

4 jaar geleden

Achter de naaimachine: babynestje, boxkleden, dekentjes, voetenzak, kruikzak, commodemandjes, kleertjes, hoes voor de stokke new born... En misschien nog wel wat nieuwe projectjes 😅 Voordeel; ik heb een bedrijfje gehad die dit verkocht, dus heb de ontwerpen allemaal al. Maar moet nog beginnen, eerst de geslachtsbepaling afwachten.

4 jaar geleden

Ik teken graag. En als ik het geld voor een naaimachine had gehad, zou ik inderdaad daar ook veel mee bezig zijn. Maar met babyspullen durf ik handgenaaid niet aan. Maar met de hand naaien doe ik wel graag x

4 jaar geleden

Reactie op Nimua

Ik teken graag. En als ik het geld voor een naaimachine had gehad, zou ik i ...
Mijn naaimachine was tweedehands. 12 jaar geleden voor 100 euro. Er zit niks bijzonders op. Vooruit, achteruit, enkeltransport dat niet uit kan. Rechte stiksteek. Smal zigzag stikken, breed zigzag stikken, gestikte zigzag. Geen knoopsgat, geen siersteek. Een Singer uit 198? Niet alle naaimachines moeten 600 euro kosten.. En handgenaaid, waarom niet? Het is niks slechter dan machinaal. Sterker nog, ik naai netter met de hand dan de winkels machinaal verkopen.. handgenaaide kadootjes na 10 jaar nog geen losse naden. Wel vele machinale naden met de hand overgedaan.. knopen doe ik met de hand aanzet komen na geen 10 jaar los. Knopen op gekocht spul komen er binnen twee jaar vanaf. (Niet dat ik knopen op babyspullen zet) Vanmorgen in een hydrofiele doek gaten geknipt en die met de hand gezoomd. Met de machine een gepruts van niks, met de hand lekker ontspannen karweitje. (Beschermlaag voor in de buggy)

4 jaar geleden

Reactie op Prikplant

Mijn naaimachine was tweedehands. 12 jaar geleden voor 100 euro. Er zit nik ...
Ja dat is ook zo. Als ie maar kan stikken. Ik heb eerder wel wat grote dekens met de hand gemaakt, de ene wat steviger dan de andere. Dus misschien dat ik me wel aan een boxkleed/speelkleed durf te wagen. Vind het inderdaad zo relaxed om ermee bezig te zijn! Ga me er toch maar weer eens wat beter in verdiepen ;)

4 jaar geleden

Ik maak kleine schilderijtjes (dmv schilderen op nummer). Super leuk om te doen, om bijvoorbeeld cadeau te geven of voor de babykamer!

4 jaar geleden

Ik brei en haak. Nu 6w+2 en heb al een pinguïn-tutteldoekje gemaakt, ben bezig met een gebreid dekentje en ben nu een mandala aan het haken voor op de babykamer. Er staat nog een naaimachine (die van mijn overleden moeder is geweest) bij mijn vader thuis. Misschien moet ik die maar eens ophalen en mee aan het aanklooien gaan.

4 jaar geleden

Reactie op Viola89

Ik maak kleine schilderijtjes (dmv schilderen op nummer). Super leuk om te ...
Die is erg leuk voor een kinderkamer inderdaad. Waar heb je die gekocht?

4 jaar geleden

Ik ben begonnen met een geboortebord. Hij is zo gaaf geworden dat ik de smaak te pakken heb. Ben nu net klaar met mijn kapstok. Zo leuk om te tekenen, zagen en verven :)

4 jaar geleden

Reactie op DaphneLeenders

Die is erg leuk voor een kinderkamer inderdaad. Waar heb je die gekocht?
Deze toevallig via Aliexpress. Maar je hebt ze ook bij bol.com of www.portecenter.nl