10 Reacties

4 jaar geleden

Hoi Inge, Een goede draagzak vinden is een lastige keuze, en vooral ook voor iedereen heel persoonlijk! Heb je er al een paar geprobeerd in de winkel? Ik ben ook heel benieuwd welke draagzakken andere vrouwen prettig vinden en waarom!

4 jaar geleden

Hi Inge, Wij hebben op aanraden van een goede vriendin gekozen voor de Tula Free to grow. Heb em nog niet gebruikt, moet nog bevallen haha. maar zij zweert erbij :)

4 jaar geleden

Hallo, misschien kan je van iemand kijken of je het kan lenen om te ervaren,ik vond de draagdoek fijn, maar mijn baby, zo jong als dat ze was, vond het niks om zo 'vastgebonden' te zitten. Ze schopte de doek volledig uit model als ik haar er in had. Later toen ze 4 maanden was een draagzak geprobeerd van vrienden, ging beter, maar het liefste was ze in de kinderwagen of dat ik haar in huis korte afstanden tilde. En een swing kon ze niks zien en vond ik ook niet prettig. Nu heb ik wel erg een pittig meisje met een eigen willetje (nog steeds), maar soms kan je als ouders van alles mooi bedenken,maar past het gewoon niet bij je kind....

4 jaar geleden

Reactie op Janneke Adriana

Hallo, misschien kan je van iemand kijken of je het kan lenen om te ervaren ...
Je zou ook kunnen besluiten als de baby er is samen naar de winkel te gaan, krijg je meteen advies en kan jij en de baby de draagmogelijkheden meteen ervaren.

4 jaar geleden

Ik heb mijn draagzak gevonden op een uitje naar Frankrijk. De hoodiecarrier. Lekker stoer! 😊 En gemakkelijk aan te doen. Kan niet wachten om die te gebruiken!

4 jaar geleden

Wij hebben de Tula free to grow! Zeker een aanrader hadden we bij de eerste ook :)

4 jaar geleden

Eerst een mandica gehad en daarna over gestapt naar een Tula. Onze peuter dragen we af en toe nog steeds op de rug. En dat kan super met de Tula! Ook hele leuke printjes🤗

4 jaar geleden

Ik werd helemaal verliefd op de producten van studio Roméo uit Frankrijk. Ik moet nog bevallen dus ik kan je nog niet vertellen of het bevalt. Maar ik wilde eigenlijk geen riempjes en dat soort dingen en ik wilde ook ingewikkelde draagdoek met allerlei manieren om te knopen. Dit is volgens mij een mooie tussenoplossing:) ben benieuwd!

4 jaar geleden

Hoi Inge, ik heb een doek van Bam+boe en de draagzak (vlick carrier classic) van ByKay. Bevallen beide erg goed! Groetjes Angke

4 jaar geleden

Hoi Inge, Het is zeker een lastige keus en door de bomen zie je vaak het bos niet meer.... Ikzelf ben na een maandje gaan dragen met de Ergobaby adapt. Deze vond ik erg fijn zitten, maar de pasvorm ervaart iedereen anders. Daarom zou ik je willen adviseren te passen bij een winkel die hierin gespecialiseerd is. Of vraag een consulente met verschillende modellen langs te komen. Ik wil je meegeven dat de term ergonomisch dragen aan alle draagzakken gegeven kan worden, maar dat hierover flink gespeculeerd wordt! Wanneer je meer info wilt, op facebook is een besloten groep ‘draagpraat’ waar je veel info kunt vinden/vragen! Succes met je zoektocht en veel draagplezier straks met je wondertje!