11 Reacties

4 jaar geleden

Met 7,4 weken inwendig en daarna met 11,3 weken uitwendig.

4 jaar geleden

Mijn verloskundige probeerde eerst uitwendig (dit was gelukt). Krijgen ze dan niks te zien dan inwendig. Dit verschilt denk ik per praktijk

4 jaar geleden

Bij 9 weken een inwendige echo. Daarna bij 11+2 een uitwendige echo

4 jaar geleden

Met 8 weken inwendig (baarmoeder lag naar achteren gekanteld, ze kon m uitwendig niet vinden), daarna met 12 weken alles uitwendig.

4 jaar geleden

Bij de eerste 2 zwangerschappen heb ik bij de eerste afspraak uiteindelijk inwendige echo gehad. Uitwendig konden ze toen ook nog niet zien. Het lijkt heel naar, maar valt eigenlijk reuze mee.

4 jaar geleden

Ik heb zelf wel aangegeven dat ik er moeite mee had, met inwendige echo's. De verloskundige was heel begripvol en heeft alles benoemd wat ze ging doen (dat wilde ik graag weten). Dus als je het spannend vind: bespreek het!!!! Het helpt echt om dat aan te geven!

4 jaar geleden

hier met 9weken geen inwendige echo , dat hoefde niet alles was gelukkig goed te zien . als je dat niet wilt had ik het wel besproken met je vk . dan kunnen jullie altijd nog kijken voor een andere oplossing ik moest ook zeggen ik was er ook erg bang voor . de 1e echo dat het inwendig ging maar godszijdank hoefde dat niet . veel succes en geniet ervan !

4 jaar geleden

hier met 9weken geen inwendige echo , dat hoefde niet alles was gelukkig go ...
Als je een inwendige echo spannend vind zou ik dat ook zeker aangeven. Kunnen ze er rekening mee houden en kun je afspreken wat wel en niet te doen.

4 jaar geleden

hier geen inwendige gehad hoor is nu ook niet meer nodig met bijna 26w op de teller :)

4 jaar geleden

Ik heb dinsdag mijn eerste echo (8+2) en die wordt ook inwendig. De verloskundige gaf aan dat je in het begin van de zwangerschap op die manier meer kunt zien.

4 jaar geleden

Ik heb geen een inwendige echo gehad. Bij de intake bij de vk konden ze met een uitwendige echo al een kloppend hartje zien. Daarna met een week of 10 had ik ergens anders een echo en daar zei ze dat ze het eerst uitwendig zou proberen en als dat niet zou lukken dat het inwendig zou gebeuren (daar was ik totaal niet op voorbereid). Gelukkig een heel goed beeld via uitwendige echo.