14 Reacties

4 jaar geleden

Ik heb ze gehad bij de 1e zwangerschap hielp goed!! Ging niet helemaal weg maar was dan wel dragelijk

4 jaar geleden

Bij mij werkte het echt super! Ik had spijt dat ik de dokter niet 4 weken eerder had gebeld:p

4 jaar geleden

Ben bij 7 weken ook begonnen hiermee en gebruik ze nu 1,5 week. De misselijkheid is bij mij niet helemaal weg, maar heb nu wel dagen erbij zitten met weinig klachten en dan weer een dag met meer klachten maar dan is het wel een stuk dragelijker. Werken lukt nu wel gewoon. Werd er de eerste dagen wel heel suf van en een beetje duizelig. Dat is nu al over gelukkig.

4 jaar geleden

Hier ook weken ziek geweest 6 kilo afgevallen en met di tabletten kwam me eetlust niet gelijk helemaal terug maar heerlijk het niet meer misselijk zijn en gewoon weer dagelijkse dingen kunnen doen!

4 jaar geleden

Heb ze nu sinds een week, de klachten zijn niet helemaal weg maar het is tenminste weer dragelijk. Was ook alleen maar aan het spugen de hele dag en heb nu weer wat meer energie. Hopelijk werken ze voor jou ook!

4 jaar geleden

Reactie op TinekeK

Heb ze nu sinds een week, de klachten zijn niet helemaal weg maar het is te ...
): verschrikkelijk . Heb vandaag de HA gebeld die zou het voorschrijven ik moet ze vanmiddag ophalen. Maar heb al sinds 6 uur 3 keer gespuugd. Weet niet of ik even naar de HA kan. Tranen met tuiten door onmacht ook. Hoop dat het bij iedereen snel over gaat!!!!! Rot symptoom

4 jaar geleden

Reactie op TinekeK

Heb ze nu sinds een week, de klachten zijn niet helemaal weg maar het is te ...
Wat heb jij het lang trouwens. Je bent nu 16 weken... sinds wanneer is het begonnen?

4 jaar geleden

): verschrikkelijk . Heb vandaag de HA gebeld die zou het voorschrijven ik ...
Ja het is ook een hele vervelende klacht meid en het put je in alle opzichten helemaal uit. Heb je iemand in je omgeving die het op kan halen of die je even kan brengen? Ik ben nu 17 weken en vanaf het begin misselijk en overgeven minimaal 3 keer per dag. Moet eerlijk zeggen dat met de tabletten de misselijkheid er nog wel is maar ik hoef niet meer over te geven. Vind het echt heel vervelend voor je, hopelijk is het een klacht die na 12 weken afneemt 😘

4 jaar geleden

Reactie op TinekeK

Ja het is ook een hele vervelende klacht meid en het put je in alle opzicht ...
Jeejte erg vervelend, ik kijk nu al uit naar de 12 weken.. dan zou het over moeten gaan zit dan in mijn hoofd... als ik jou zo hoor kan ik je alleen maar heel veel sterkte wensen! Ja ik ga toch maar is iemand bellen die het kan ophalen, en even gemberthee proberen. Ik hou nooit van hulp vragen, maar soms moet het! :-)

4 jaar geleden

Jeejte erg vervelend, ik kijk nu al uit naar de 12 weken.. dan zou het over ...
Vaak gaat het ook met 12 weken over hoor omdat dan je HCG waardes weer dalen, ze hadden bij mij geprikt en het blijkt dat ik gewoon torenhoge HCG waardes heb dus waarschijnlijkt blijft het voorlopig nog zo. Mensen snappen het als je om hulp vraagt hoor en nu kan het ook even niet anders toch. Sterkte met alles!

4 jaar geleden

Reactie op TinekeK

Vaak gaat het ook met 12 weken over hoor omdat dan je HCG waardes weer dale ...
Jeejte gewoon teveel hormonen dus... hoop echt voor je dat het snel over mag zijn. Ik denk dat je het na 20 weken wat rustiger krijgt... althans dat hoop ik. Ik neem nu tabletten in van Davitamon compleet waarbij ook Foliumzuur in zit. Elke avond neem ik deze in. Bang dat deze er ook meteen uitgaan door het braken...

4 jaar geleden

Ik heb de tabletten ook geslikt, maar bij mij heeft het maar 2x gewerkt, helaas. Ik ben misselijk vanaf week 8 en ben nu bijna 20 weken. Sinds vorige week krijg ik voetreflex en ik heb het idee dat het een klein beetje werkt. Hopelijk werken de tabletten bij jou!

4 jaar geleden

Reactie op veraa1989

Ik heb de tabletten ook geslikt, maar bij mij heeft het maar 2x gewerkt, he ...
Poeh zwaar. Ook veel spugen of dat niet? Ik heb de zetpillen gekregen. Veel fijner hoef ik ze niet in te nemen... wel rot geZicht 2 x pd maar wel fijn. Hoop dat ze werken... morgen weer een werkdag. Hikhik...

4 jaar geleden

Poeh zwaar. Ook veel spugen of dat niet? Ik heb de zetpillen gekregen. Vee ...
Spugen tot nu toe maar 8 keer ofzo dus dat valt wel mee. Uiteindelijk ook zetpillen gekregen maar daar kreeg ik weer andere klachten van dus die gebruik ik echt alleen uit noodzaak, met een speciale dag bijv. Heel veel succes!!