1006 Reacties

2 jaar geleden

Bij mij werkt het babynamengedeelte van de app niet goed. Ik kan wel filteren op jongen/meisje, maar als ik bijv. meisjesnamen met beginletter a zoek, geeft hij ook meisjesnamen met andere beginletters.. ik gebruik een iPhone. Verder fantastische app!!

2 jaar geleden

Bij mij werkt het babynamengedeelte van de app niet goed. Ik kan wel filter ...
Ha Mirjam, Bedankt voor het doorgeven! Dit probleem is ein-de-lijk opgelost en staat zo goed als klaar om live te gaan! (In de testomgeving is alles al getest, dus het is een kwestie van een paar dagen, gok ik). Hopelijk werkt het daarna weer als een zonnetje🌻

2 jaar geleden

Ik heb heel veel topics dubbel, dit maakt het onoverzichtelijk voor mij. Is dit een bewuste keuze? Of een bug?

2 jaar geleden

Best wel oneerlijk bijna iedereen heeft de nieuwe update en ik ziet hier maar nog maar met de oude update😕

2 jaar geleden

Reactie op MuppetNoor

Ik heb heel veel topics dubbel, dit maakt het onoverzichtelijk voor mij. Is ...
Ha MuppetNoor, Dit is inderdaad nog een bug. Hier wordt aan gewerkt 😊 Maar blijf svp dingen doorgeven!

2 jaar geleden

Reactie op Carlaj2

Best wel oneerlijk bijna iedereen heeft de nieuwe update en ik ziet hier ma ...
Hoi Carla, De update komt er snel aan voor iedereen! We doen bewust eerst een kleiner percentage, zodat we foutjes en bugs er nog uit kunnen halen en niet iedereen daar meteen last van heeft. Binnen nu en een week heeft iedereen de update (als alles goed gaat🙏) Groetjes, Roos

2 jaar geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Hoi Carla, De update komt er snel aan voor iedereen! We doen bewust eerst ...
Ohh okee! Ik ben heel benieuwd naar de update😍

2 jaar geleden

Wat ik ENORM mis in deze app is een 'donkere modus'. Ik, en veel andere vrouwen ook denk ik, liggen vaak wakker en kijken dan even op de app. Het is enorm storend dat je dan meteen tegen zo'n veelste fel wit scherm zit aan te kijken. Daarnaast vind ik de update wat betreft het weekgedeelte er echt enorm ol achteruit gegaan. In mijn vorige zwangerschap had ik veel aan de app en de informatie die er verteld werd over de week waarin je zwanger bent. Dit was altijd fijn duidelijk en uitgebreid. Nu ben ik weer zwanger en krijg ik alleen maar korte, beknopte stukjes met weinig inhoudt en vooral veel polls en blogs. Heel jammer want nu ben ik voor dat gedeelte een andere app gaan gebruiken. Deze gebruik ik dan nog maar enkel en alleen voor het forum gedeelte.

2 jaar geleden

Reactie op Frummel1

Wat ik ENORM mis in deze app is een 'donkere modus'. Ik, en veel andere vro ...
Hoi! Bedankt voor de feedback. De informatie hebben we nu inderdaad verspreid over de week. (Je krijgt dus dezelfde info én meer, want ook de artikelen, maar dan verspreid over de week). Wist je toevallig al Dat je de hele week in één keer kan lezen als je op de afbeelding met de buik klikt, op de eerste dag van je nieuwe week? Daar kan je ook door de weken swipen.😊 Waarschijnlijk komt de functie ook weer terug dat je de week in een keer ziet, maar ook nog elke dag info krijgt😊 De darkmodus staat op de wishlist! Ik kan helaas niet beloven dat die er snel komt. Maar blijf het aub gewoon doorgeven! Groetjes, Roos

2 jaar geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Hoi! Bedankt voor de feedback. De informatie hebben we nu inderdaad verspr ...
Ow dat wist ik niet nee dat je dan toch de hele week in een keer kan zien! Dat maakt het wel een stuk fijner! Ik wacht de donkere modus geduldig af hihi. Dat zou echt heeeeel fijn zijn!

2 jaar geleden

Vraag me wel af waarom je zelf, je eigen topics niet kan verwijderen. Is daar een reden voor dat dit zo is gedaan?

2 jaar geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Hoi! Bedankt voor de feedback. De informatie hebben we nu inderdaad verspr ...
Hoi Roos, ik ging het net even proberen maar ik zie helemaal geen afbeelding met een buik op de eerste dag van mijn nieuwe week. Waar staat dat dan? Of is dat pas vanaf een x aantal weken te zien?

2 jaar geleden

Hoi roos, sinds vandaag heb ik nieuwe bug. Als ik terug ga vanuit een draadje in het algemene forum, dat schiet hij gelijk terug naar bovenaan in mijn groepen. Hij hoort dan terug te gaan naar het forum. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

2 jaar geleden

Als ik nu in een topic wil lezen moet ik eindeloos naar onder scrollen. Misschien is het mogelijk om een aanpassing te doen om te “springen” naar het nieuwste bericht in die topic?

2 jaar geleden

En nog een kleine aanvulling, mijn bovenste balk doet raar. Dubbel zoek icoon en dubbele tekst:

2 jaar geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Ha MuppetNoor, Dit is inderdaad nog een bug. Hier wordt aan gewerkt 😊 Maa ...
Hoi roos, de dubbelingen zijn weg. Super fijn

2 jaar geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Hoi! Bedankt voor de feedback. De informatie hebben we nu inderdaad verspr ...
Jaaa hier ook een hoera voor de dark modus!! Ik moet vaak nog naast mijn zoon zitten tot hij slaapt en op dat soort momenten kijk ik graag op deze app. Maar dan is de hele kamer verlicht en ik maak me vaak zorgen dat hij daardoor juist minder snel slaapt. Zou echt een uitkomst zijn!

2 jaar geleden

Reactie op Frummel1

Ow dat wist ik niet nee dat je dan toch de hele week in een keer kan zien! ...
Ha Frummel, Excuus! Je hebt helemaal gelijk. De eerste weken is 'Vandaag' nog iets anders ingedeeld. Vanaf week 5 heb je ook de buikfoto! (Op dag 2 komt ook de vergelijking met het fruit etc. Daar kan je ook op klikken en doorheen scrollen). We zijn er mee bezig dat het weekoverzicht ook weer terugkomt zoals het er eerst uitzag. Maar nu kan je in ieder geval wel al de info van de hele week in één keer lezen 😊 Mocht je nog meer vragen hebben, of mochten er dingen onduidelijk zijn: je weet me te vinden 😉

2 jaar geleden

Vraag me wel af waarom je zelf, je eigen topics niet kan verwijderen. Is da ...
Hoi Young Mama To Be! Het is voor ons inderdaad een bewuste keuze om dit niet te doen. Dit heeft meerdere redenen. Bijvoorbeeld omdat anderen een antwoord hebben gegeven op jouw, misschien wel een heel persoonlijk verhaal of hierin waardevolle foto's hebben gedeeld. En dan zijn die ineens weg als de topicstarter besluit het topic te verwijderen. Een tweede belangrijk punt is dat mensen (vooral trolls) op die manier vrij spel hebben. Ze kunnen van alles plaatsen en snel weer verwijderen. Op die manier kunnen we ze nooit achterhalen en blokkeren. Een bug in de app waardoor het tijdelijk wel kon, heeft ons geleerd dat het inderdaad niet werkt. De rem is weg: mensen schelden eerder, er waren meer opstootjes, meer trolls etc. Je kan trouwens binnen 5 minuten na het plaatsen je topic of bericht nog verwijderen, mits niemand nog in je topic heeft gereageerd. 😊 Ik hoop dat je onze keuze hierin begrijpt.😊

2 jaar geleden

Reactie op MuppetNoor

Hoi roos, sinds vandaag heb ik nieuwe bug. Als ik terug ga vanuit een draad ...
We hebben het getest en je hebt gelijk. Ik geef het meteen door aan de developers! Ook het dubbele icoon geef ik door. Hopelijk kunnen ze er direct mee aan de slag. Fijn dat de dubbele topics weg zijn. En als je meer dingen tegenkomt: roep het! Hier zijn we echt blij mee (en alle andere appgebruikers ook 😉)