Fietsstoeltje achter i.c.m. accu/fietstas

JufG
4 maanden geleden
Volgen
Hooi, Ik heb een elektrische fiets en fietstassen die ik veel gebruik. Ik heb wel eens iemand zien fietsen met een stoeltje dat wat naar achter zat zodat je de fietstassen nog kan gebruiken. Hebben jullie tips voor mij welk stoeltje ik het beste kan kopen?
Reageer
Typ hier je reactie
2 reacties
DUE2020
4 maanden geleden
Ik heb dat. Je hebt speciale adapters daarvoor, maar dat werd erg ingewikkeld vanwege de accu. Het is uiteindelijk wel gelukt, de plaatselijke fietsenmaker heeft dat gedaan. Je zou het daar het beste kunnen vragen denk ik.
nijn5
4 maanden geleden
Bedoel je echt het stoeltje naar achter? Want als het gewicht van het stoeltje (en kind daarin) achter je achteras zit wordt je fiets onstabiel, dan gaat de voorkant te makkelijk de lucht in. Je hebt volgens mij wel van die verlengers voor je bagagedrager, zodat je fietstassen er achter kunnen. Ik begreep van de fietsenmaker dat dat ook niet echt ideaal was, maar heb het zelf nooit geprobeerd. Heb zelf nu (met stoeltje voor en achter) een krat op mijn rekje voor om spullen mee te nemen. Maar helemaal beladen is dat ook niet superfijn fietsen.