15 Reacties

4 jaar geleden

Bij kaartje2go.nl Meerdere proef afdrukken besteld bij diverse sites maar dit was voor ons de mooiste en betaalbaar ;) Witte enveloppen zijn gratis, voor gekleurde enveloppen komt er nog een klein bedrag bij. Ik heb geen idee wat geboorte zegels kosten 🤷‍♀️ Veel succes!

4 jaar geleden

Voor mij geen kaartjes, heb de familie op Facebook kunnen ze het allemaal in 1 keer lezen. Gemakzucht hihihihi

4 jaar geleden

Meneertjevogel.nl hebben wij wat proefdrukken laten maken. Vind de prijs redelijk maar wij hebben ook niet zoveel kaartjes nodig.

4 jaar geleden

Ik heb de kaartjes zelf ontworpen en laat ze nu drukken bij Peterprint. 60 kaartjes voor 35euro. Een proefdruk is alleen vrij duur (20 euro) dus ik bestel ze gewoon direct allemaal. Als het echt tegenvalt bestel ik nog een keer. Ze leveren binnen 1 werkdag dus dat is wel echt snel!

4 jaar geleden

Ik heb bij Hippe-geboortekaartjes.nl besteld. Prijs is vergelijkbaar met kaartje2go. Volgens mij zijn enkele kaartjes over het algemeen goedkoper dan dubbele.

4 jaar geleden

Wij hebben de kaartjes via Kiss cards besteld. Wij hadden een tegoedbon bij de baby doos van de Babydump, maar wij vonden de kaartjes daar gewoon het leukste. Dat is voor iedereen weer anders. Voordeel van Kiss cards is dat je bij bepaalde kaartjes bijpassende producten kan bestellen.

4 jaar geleden

Www.zojoann.nl leuke kaartjes!

4 jaar geleden

Oh, ja, Peterprint is fijn! Wij hebben daar ook onze trouwkaart (zelf ontworpen) laten drukken en ik hoop dat ik mijn man zover krijg dat hij een bijpassend ontwerp maakt voor het geboortekaartje 😍

4 jaar geleden

Ik maak ook een eigen ontwerp en wilde deze ook bij peterprint drukken. Maar waar bestellen jullie enveloppen?

4 jaar geleden

Vistaprint! Daar zijn mooie templates en je kunt zelf ook nog eea aanpassen of gewoon zelf met een mooi ontwerp komen :)

4 jaar geleden

Proefdruk kan gratis via wij jonge ouders code wijproef1

4 jaar geleden

Reactie op MaritMéndez

Vistaprint! Daar zijn mooie templates en je kunt zelf ook nog eea aanpassen ...
Nb de enveloppen krijg je daar gratis bij ;)

4 jaar geleden

Proefdruk is gratis bij kaartje2go ik ben erg tevreden :)

4 jaar geleden

Reactie op Barbara

Ik maak ook een eigen ontwerp en wilde deze ook bij peterprint drukken. Maa ...
Enveloppen heb ik besteld bij enveloppenwinkel.com. Ook prima betaalbaar! En ik heb zelf adresstickers gedrukt thuis, dus die plak ik erop!

4 jaar geleden

Familie had 'flyers' ontworpen als geboortekaartje. Omdat dit veel goedkoper was. En ik moet ook zeggen dat ik het echt oprecht een leuk geboortekaartje vond! Met goede kleuren. (Helaas vind ik dit niet altijd van de geboortekaartjes via de websites) Ze moesten wel kiezen tussen een oplage van 100 of 250. Maar ze zeiden 250 flyers was goedkoper dan 120 geboortekaartjes via internet!