3 Reacties

4 jaar geleden

Ohhh dat vond ik zooooo lastig! Wij weten het geslacht niet (word zeer binnenkort ingeleid) en had er echt moeite mee om wat leuks te scoren. Voor unisex kom je toch gauw uit op groen, geel of wit, en vaak is het wit dan net niet puur genoeg ofzo. Ik vind persoonlijk dat een eerste geboortepakje wel speciaal mag zijn. Heb uiteindelijk gekozen voor een heel lief setje van Noppies. Een overslagrompertje met lange mouw, een shirtje, broekje, sokjes en en mutsje. Alles bijpassend in de juiste kleur wit met een grijs sterretje. Een vestje had er nog bijgekund, maar qua budget was het al aardig aan de prijs😅 Had van mijn eerste nog een schattig berenpakje liggen, dus als het wat kouder is buiten, krijgt de baby dat nog aan. Ben je er zelf al uit? Weet je wat het wordt? Bij Prenatal hebben ze ook een mooi groen pakje (wat ze ook in het roze en grijs hebben met bijpassend mutsje en sokjes), deze hadden we voor de eerste.

4 jaar geleden

Ik ben 3wk geleden bevallen en omdat we nog niet wisten wat het zou worden had ik twee neutrale pakjes gekocht in het okergeel. Je hebt iig een rompertje nodig (ik zou met mouwtjes doen, baby’tjes moet je in het begin ‘warm’ aankleden) Daarna kun je kiezen, een pakje of broekje met shirtje. En een mutsje. Ps een shirtje en rompertje met knoopjes aan de zijkant vergemakkelijkt wel het aankleden in het begin. Succes en veel plezier

4 jaar geleden

Reactie op Fief

Ohhh dat vond ik zooooo lastig! Wij weten het geslacht niet (word zeer bin ...
Ik krijg een meisje dus daarmee kan ik wel makkelijk wat kiezen. Ik zat online te zoeken maar ik denk dat ik liever toch nog even naar de winkel ga om te kijken echt.