6 Reacties

één jaar geleden

Heb het vaker gehoord, dus kan volgens mij prina! Billendoekje gebruik je sowieso op de huid, dus waarom niet als inlegvel... Overigens zijn er ook wasbare billendoekjes, en die vind ik echt 10x beter werken dan wegwerp billendoekjes, dus daar kun je ook nog aan denken!

één jaar geleden

Ja het kan zeker prima! Klein nadeel kan zijn dat het billendoekje vaak iets kleiner van formaat is, dus wellicht te kort. Maar dan kun je er 2 gebruiken. Zijn meer ouders die dit doen😊

één jaar geleden

Wasbare billendoekjes zijn er in veel merken en afmetingen :). Wij gebruiken 100% wasbaar en doen al 1.5 jaar met een rol wegwerp vellen door deze alleen met de overgang poep (plakboek bij eerste hapjes) en nu bij de zeldzame diaree te gebruiken. Buiten dit om fijne fleece inlegvellen, daar gooi je de poep zo om in de wc dus geen stank meer in huis! Fleece kan je blijven wassen namelijk dus nog duurzamer en droog & zacht voor de billen. Wegwerpdoekjes wassen verschilt per merk. Zou wel aanraden ze in een waszakje te doen ivm uiteen vallen of verstoppen van de wasmachine.

één jaar geleden

Reactie op 031991

Wasbare billendoekjes zijn er in veel merken en afmetingen :). Wij gebruike ...
Welke doekjes heb je? Blijft de ontlasting niet aan die doekjes zitten?

één jaar geleden

Reactie op Jennifer3

Welke doekjes heb je? Blijft de ontlasting niet aan die doekjes zitten?
Nee is juist top! Het is veel zachter aan de huid en de ontlasting kleeft er soms wel een beetje aan, maar dat maakt niet uit want dat gaat er gewoon uit in de was (zolang het niet hele klonten zijn zeg maar 🫣). Elk merk is prima, Billie’s Box is een bekend merk waar jr er ook billenspray en een opbergdoosje bij krijgt maar er zijn veel andere merken!

één jaar geleden

Reactie op anoniem-465322

Nee is juist top! Het is veel zachter aan de huid en de ontlasting kleeft e ...
Wij hebben billiesbox, gewoon losse doekjes. Zijn fijn in gebruik! Hebben een zachte en een ruwere kant