10 Reacties

8 maanden geleden

Ik heb niet geteld maar na 10? Kaartjes gekeken te hebben hield het op. Er waren geen andere opties meer. De namen tab is dus bij deze weggehaald. Ook niet te vinden bij tools. Ergens wel fijn want als je in dark mode snachts daar perongeluk op drukt word je verblind door de witte namen pagina. Nu dus niet meer馃槃

8 maanden geleden

Ik heb niet geteld maar na 10? Kaartjes gekeken te hebben hield het op. Er ...
Oei, je zou er duizenden moeten kunnen zien, dus daar gaat iets mis. Ik heb het meteen doorgegeven! Het babynamen-tabje is inderdaad weg. Er komt wel nog binnenkort een babynamen-tool aan, dus voor mensen die dit missen: het komt snel terug, maar beter, leuker en mooier!

8 maanden geleden

Hier zie ik helemaal geen kaartjes 馃檲

8 maanden geleden

Bij mij doet ie het alleen als ik kaartje voor broertje/zusje aanklik. Als ik dat daarna weer uitklik, blijf ik alleen kaartjes zien voor broertje/zusje

8 maanden geleden

Helaas, er schijnen op live toch problemen te zijn met de feature, dus we moeten hem weer even uitzetten. Thanks voor de feedback! Wordt vervolgd!

7 maanden geleden

Jeee, de functie werkt weer! iOS is helemaal live, Android wordt uitgerold. En ik ben al de vervolg-versie aan het testen, dus die volgt hopelijk ook snel :-)

7 maanden geleden

UPDATE: voor iOS wordt de versie om te swipen en je partner uit te nodigen al uitgerold. Android volgt snel!

7 maanden geleden

Mijn kaartje is al helemaal af en klaar! Maar misschien handig voor anderen: kunnen instellen voor welk geslacht je kaartjes wil zien. Ik krijg een zoontje en zie ook mega veel roze kaartjes, heb ik dus al bij voorbaat niets aan馃槄.

7 maanden geleden

Reactie op DeMamavanRens

Mijn kaartje is al helemaal af en klaar! Maar misschien handig voor anderen ...
Bij de instellingen kan je op geslacht filteren! Dus sowieso een goede suggestie. Verder ook blijven roepen!

7 maanden geleden

Is het mogelijk om een 'undo' knop toe te voegen? Heb nu al een aantal keren gehad dat ik te snel het kaartje wegklikte, maar het stiekem wel leuk vond. Zou fijn zijn als je hem nog terug kon zien.