49 Reacties

2 jaar geleden

Nee niet echt. Het enige wat vervelend is dat de foto’s erg slecht worden zodra je deze heb geüpload

2 jaar geleden

Het is irritant inderdaad dat het minder overzichtelijk is. En je krijgt niet meer per se de volgorde van topics met laatste reacties. T staat door elkaar. Misschien is t gewoon wennen?

2 jaar geleden

Hoi! Bedankt voor het doorgeven van de feedback. Ik denk dat het vooral even wennen is waar je alles kan vinden. :-) We hebben geprobeerd het allemaal iets overzichtelijker en makkelijker te maken voor jullie als gebruikers. Misschien hebben jullie iets aan een toelichting hoe alles werkt en wat waar staat. Je vindt het hele forum nu onder 1 tabje 'Community'. Binnen dit tabje, heb je drie mogelijkheden. 1) 'Groepen'. Hier kan je je geboorteclub(s) en andere groepen toevoegen. Hier vind je alle topics van de groep die je op dat moment geselecteerd hebt. 2) 'Mijn topics'. Hier vind je alle topics die jij hebt geopend, die jij volgt en/of waarop je gereageerd hebt. Voorheen was dit het tabje 'Mijn 24Baby' (2e knop van onder) 3) 'Forum'. Hier vind je het algemene forum. In de vorige versie was dit ook 'Forum' (1e knop van onder)

2 jaar geleden

Nee niet echt. Het enige wat vervelend is dat de foto’s erg slecht worden z ...
Hoi! Is de kwaliteit van foto's slechter dan hiervoor? Heb je hier eventueel een screenshotje van? :)

2 jaar geleden

Reactie op Plien2908

Het is irritant inderdaad dat het minder overzichtelijk is. En je krijgt ni ...
Hoi Plien! Als het goed is, hoor je wel nog gewoon de topics met de laatste reacties bovenaan te krijgen. Kan je dit eventueel zelf nog aanpassen door anders te sorteren? (Dit kan bij het algemene forum rechtsboven, naast het trechter icoontje -> Sorteren -> Op laatste reactie). Het is de bedoeling dat de topics waarop als laatste gereageerd is bovenaan komen te staan. Als dit niet zo is, en je kan dit ook niet aanpassen, dan hoor ik het graag. De update is nu nog maar voor 5% van de gebruikers beschikbaar, en alleen voor android. Dus als we nu al bugs tegenkomen, kunnen we daar meteen achteraan!😊

2 jaar geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Hoi! Is de kwaliteit van foto's slechter dan hiervoor? Heb je hier eventue ...
Hoi Ja vind ik wel, ik kan geen foto meer vinden van voor de update want als ik naar beneden scroll bij mijnbaby24 dan doet deze heel raar, gaat heel erg haperen en krijg de helft niet te zien. Maar ik heb bijv net een foto geüpload, de onderste test zie je geen streep maar deze zit er in het echt wel maar heel licht. Alleen worden de pixels niet zoals ze op je telefoon zijn, je krijgt een soort waas erover heen.

2 jaar geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Hoi! Is de kwaliteit van foto's slechter dan hiervoor? Heb je hier eventue ...
Ik heb de foto geknipt misschien dat je het dan beter ziet.

2 jaar geleden

Hoi Ja vind ik wel, ik kan geen foto meer vinden van voor de update want a ...
Oh jee, dat haperen klinkt ook niet zoals zou moeten😳😞 Zou je mij kunnen proberen uit te leggen op wat voor manier het hapert? (Laad hij bijvoorbeeld de topics niet? Slaat hij een hele hoop topics over met scrollen? Krijg je maar een paar topics te zien en kan je dan niet verder scrollen? Of misschien nog iets anders?).

2 jaar geleden

Hoi Ja vind ik wel, ik kan geen foto meer vinden van voor de update want a ...
Ik ga het maandag in ieder geval meteen even doorgeven. Bedankt! Meld het aub gerust als er dingen gebeuren waarvan je denkt: hmmm, dit werkt niet helemaal lekker. Of: joh, zou dit nou zo horen, of niet...? (Of gewoon als je denkt: dit werkt onprettig). Hij zou namelijk als een zonnetje moeten werken en scrollen. Dit hebben we heel lang en vaak getest😅😳

2 jaar geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Oh jee, dat haperen klinkt ook niet zoals zou moeten😳😞 Zou je mij kunnen ...
Ja als ik naar beneden scroll dan gaan alle topics ineens heel snel aan mij voorbij en ik zit dan ineens bij de alle eerste topic waarop ik reageert heb van ruim jaar geleden. Ik kan niet zo ineens stoppen want dan zit ik weer bij de topic waar ik als laatste op gereageerd heb. Ik weet niet of het te maken heeft dat ik op mijn mobiel zit en dat het misschien via de computer beter gaat. Ik zal maandag is kijken hoe het met de computer gaat.

2 jaar geleden

Ik vind het vervelend dat ik mijn eigen berichten niet meer terug kan lezen, ben al een jaar lid van dit forum en kan de eerste 20 berichten terug lezen meer niet

2 jaar geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Ik ga het maandag in ieder geval meteen even doorgeven. Bedankt! Meld het ...
Ja indd doe ik, gelukkig hoef ik niet zo vaak terug naar topics toe dus heb ik er niet zoveel proberen mee haha.

2 jaar geleden

Ja indd doe ik, gelukkig hoef ik niet zo vaak terug naar topics toe dus heb ...
Proberen bedoel ik problemen mee

2 jaar geleden

Ja als ik naar beneden scroll dan gaan alle topics ineens heel snel aan mij ...
Dit zou niet moeten gebeuren. Ik geef het maandag door! Kan je mij misschien nog vertellen wat voor telefoon je hebt?

2 jaar geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Dit zou niet moeten gebeuren. Ik geef het maandag door! Kan je mij misschie ...
Is goed. Ik heb een iPhone 12

2 jaar geleden

Reactie op Inny

Ik vind het vervelend dat ik mijn eigen berichten niet meer terug kan lezen ...
Hoi Inny, Ook dit zou je nog gewoon moeten kunnen. Bedoel je in dit geval je eigen berichten -> de topics die je zelf hebt geopend en die bij 'Mijn 24Baby' stonden? Of bedoel je de berichten die je via je profiel vindt? (Dat je via je eigen profiel op je reacties klikt)

2 jaar geleden

Ik vind het jammer dat je geboorteclub nu als main page is, terwijl ik daar zelden kom. Moet nu 2 x opzij steeds schuiven om bij de gewone topics te komen.

2 jaar geleden

Reactie op Mariii

Ik vind het jammer dat je geboorteclub nu als main page is, terwijl ik daar ...
Kijk, aan dit soort dingen hebben we ook wat. We weten dat veel mensen eerst hun geboorteclub willen zien, maar horen ook graag als dit juist niet zo is. Dus geef ook gerust concreet dit soort dingen door. Dan weten we beter wat jullie willen en bedoelen :-) Uiteraard kunnen we niet beloven dat we alles aanpassen, maar zolang wij niet concreet weten wat jullie wel en niet prettig vinden, is het voor ons heel lastig. Dus geef ook deze dingen door!

2 jaar geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Hoi Inny, Ook dit zou je nog gewoon moeten kunnen. Bedoel je in dit geval ...
De berichten die ik via mijn eigen profiel vind

2 jaar geleden

Reactie op Inny

De berichten die ik via mijn eigen profiel vind
Thanks, ga ik ook doorgeven!