17 Reacties

3 jaar geleden

Nou nou, rustig aan... Ik vind het juist heerlijk dat ze dat doen. Er zijn tientallen van die kletstopics. Ook voor vrouwen die nog moeten bevallen en ervaringen willen uitwisselen. En je hebt een maandclub voor iedereen van januari die al bevallen is en die nog moet. Dat is toch precies wat ze zoekt!! Die mensen gaan toch niet ook nog eens in haar topic reageren. Waarom ergert je dit zo? Wat vind je nou respectloos aan de reactie van de moderator. Ik zie een groet, een uitleg en een lieve emoticon. Ik denk echt dat je dit morgen nog eens moet lezen, dan zal je zien dat jouw tirade kant nog wal slaat.

3 jaar geleden

Ik vind het ook wel fijn eigenlijk. Niemand die hier nieuw is kijkt even rond of maakt gebruik van die zoekbalk die er niet voor niets is. Sommige onderwerpen worden echt wel 5x per dag onnodig geopend.

3 jaar geleden

Reactie op JOvD

Nou nou, rustig aan... Ik vind het juist heerlijk dat ze dat doen. Er zijn ...
De topic is verwijderd uit de januari groep omdat de moderator vindt dat ze dan een andere topic moet gaan lezen waarin de eerder bevallen vrouwen zitten. Als je de vraag van de topic starten lees zie je dus dat ze vraagt wanneer iedereen is uitgerekend (januari dus) én óf er iemand al bevallen is. Dus sluiten om die reden is onnodig. En als topicstarter nou eens de kans krijgt om te reageren zou ze dit misschien kunnen toelichten. Dus een krakkemikkege uitleg, zogenaamd lieve emoticon en daarna sluiten van de topic is eerder sarcastisch en machtsmisbruik..

3 jaar geleden

Reactie op xLisz

Ik vind het ook wel fijn eigenlijk. Niemand die hier nieuw is kijkt even ro ...
Ik kom daaaagelijks meerdere keren hetzelfde tegen idd, helemaal in paniek om bijv. bloed terwijl er al 50 topics over zijn 🥺 TS: Bij deze topic weet ik niet of die idd meteen gesloten had moeten worden. Vind Rachell echter niet gemeen doen.

3 jaar geleden

Reactie op Naimax4

De topic is verwijderd uit de januari groep omdat de moderator vindt dat ze ...
Het topic wat gesloten is, is inderdaad in de januarigroep. Echter is er in de januarigroep ook al een topic over vrouwen die al zijn bevallen ‘Welkom Baby (december)’ heet dat. Ik zit zelf ook in de januarigroep en zie in de sluiting van dit topic dan ook niets verkeerds. Zoals eerder al aangegeven door anderen: het is soms écht heel irritant tig topics over hetzelfde onderwerp te lezen. Fijne avond!

3 jaar geleden

Reactie op Naimax4

De topic is verwijderd uit de januari groep omdat de moderator vindt dat ze ...
In het topic 'welkom baby (december)' in de januari groep staat precies de info die gevraagd werd. Dus er is al een topic met de info en dan hoeft er niet nog maals eenzelfde vraag gesteld te worden. Ook als je zoekt op uitgerekende datum kom je tegen wanneer iedereen is uitgerekend. Moderator doet dus niets verkeerd en reageerd ook hartstikke netjes vind ik.

3 jaar geleden

Ik snap dat er soms veel dubbele topics zijn. Alleen gezien haar vraag is deze nog niet gesteld. Als ze nou alleen had gevraagd naar de dames die onlangs zijn bevallen, dan was het terecht geweest. Bovendien zijn er 4 topics is de januari groep met exact dezelfde vraag bijv welk wasmiddel je kan gebruiken voor de babykleren geopend in de afgelopen maand. Ze staan nog alle 4 open, je kan kijken. Hou er gwn niet van als er met 2 maten wordt gemeten..

3 jaar geleden

Reactie op Mv86

In het topic 'welkom baby (december)' in de januari groep staat precies de ...
Dus je moet dan 2 verschillende topics gaan lezen? Niet handig lijkt me. En dit soort topics kunnen gerust blijven?(zie foto) Lekker rechtvaardig hier..

3 jaar geleden

Omdat er anders honderd van dezelfde topics komen wat gewoon irritant en onoverzichtelijk is..

3 jaar geleden

Hoi! Bedankt voor de feedback. We proberen dubbele topics te sluiten om het forum overzichtelijk te houden. Er zijn al verschillende topics over de uitgerekende datum en/of geboren baby’s in de januarigroep, daarom is het topic gesloten. Ook zie ik niets sarcastisch of onaardigs aan de reactie van Rachel. Sterker: ze doet het hartstikke netjes en vriendelijk. Houd er rekening mee dat onze moderators vrijwilligers zijn die in hun vrije tijd hun uiterste best doen om het forum gezellig en overzichtelijk te houden voor jullie. Ze doen allemaal hun best en bedoelen het allemaal goed. Wij zijn dan ook ontzettend blij met ze en een beetje respect is wel op zijn plaats:-) Over de andere dubbele topics: mogelijk zijn deze nog niet gezien, maar ook die zullen vast en zeker gesloten worden. Het is niet haalbaar om op een gratis app 24/7 een moderator voor dubbele topics te hebben. We doen allemaal samen ons best :-) Ik hoop je vraag zo beantwoord te hebben. Fijne avond! Groetjes, Roos

3 jaar geleden

Er lopen momenteel ook 94432456 topics over zwangerschapstests 'ben ik zwanger? ' Die zijn niet gesloten. Ik vind het super dat er wat topics worden gesloten maar er moet wel een lijn getrokken worden hierin. Wellicht is daar gewoon niet de tijd voor en de moderators doen dit vrijwillig dus ja. Ik help ze gewoon door soms een topic te rapporteren. Het is niet echt te doen hoeveel (dezelfde) topics voorbij komen dagelijks. En steeds iemand wijzen op al een bestaande topic is vermoeiend. Misschien dat er in de toekomst een mogelijkheid bestaat dat bijvoorbeeld als iemand een titel kiest voor haar/zijn topic dat de app automatisch de bestaande (recente) topics gerelateerd aan deze titel weergeeft.

3 jaar geleden

Bijna het zelfde topic.. alleen anders geformuleerd 😅

3 jaar geleden

Er lopen momenteel ook 94432456 topics over zwangerschapstests 'ben ik zwan ...
Hoi! Voor zwangerschapstest kan gewoon een nieuw topic worden aangemaakt. Daar is speciaal de tag/categorie "testen" voor. Als je die niet meer wil zien, kan je die 'tag' deselecteren bij de filterfunctie. Dan zie je ze niet meer. Het sluiten van dubbele topics doen we voornamelijk in de geboorteclubs, omdat daar geen filtertags zijn :-) En het rapporteren van dubbele topics werkt ook erg prettig. Er worden dagelijks honderden topics aangemaakt, deze kunnen wij niet allemaal bijhouden. Als jullie ons daar een beetje bij helpen door het te rapporteren, lukt dat een stuk beter! :-)

3 jaar geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Hoi! Voor zwangerschapstest kan gewoon een nieuw topic worden aangemaakt. ...
Het rapporteren van dubbele topics werkt NIET. Ik heb er al zoveel gerapporteerd die wel exact hetzelfde zijn. Conclusie: ze staan er nog allemaal. 👎

3 jaar geleden

Joh.. je zit op een app die je gratis kunt gebruiken. Wees blij dat er überhaupt zoveel gedaan wordt om het voor ons gemakkelijk te maken! Mijn dank is groot naar de moderatoren die het forum netjes en opgeruimd houden in hun vrije tijd! Mag ook gezegd worden👏 En over je specifieke topic dat gesloten is, het wordt hartstikke netjes gemeld dus ik denk dat je het zwaarder ziet dan dat het is.

3 jaar geleden

Reactie op Naimax4

Het rapporteren van dubbele topics werkt NIET. Ik heb er al zoveel gerappor ...
Hoi Naimax4, Als ik mij niet vergis heb je bijvoorbeeld een topic gerapporteerd over betreft eerste pakje. Deze heb ik inderdaad niet gesloten, omdat dit een specifieke vraag is mbt een neutraal pakje en het bestaande topic is; laat jullie eerste pakje zien. Zelfde geldt voor babykamer vs. meisjes kamer bijvoorbeeld. In dit geval heb ik het topic niet gesloten, omdat het niet exact hetzelfde topic is. Wel dank dat je de tijd en moeite neemt om topics te rapporteren. Dit mag je gerust blijven doen! Als moderator nemen we de overweging om dan inderdaad een topic te sluiten of open te houden, omdat het bijvoorbeeld een specifieke vraag bevat. Ik heb in de afgelopen dagen tientallen topics gesloten zowel in geboorteclubs, als op het algemene forum. Dus ze staan er zeker niet allemaal nog. Nogmaals, dank voor de moeite die je neemt!

3 jaar geleden

Ik kan begrijpen dat het niet altijd even tof is 5x hetzelfde te moeten tegenkomen. maar kan het zijn dat jij een baalmomentje had en het ff moest uitwerken? Het is inderdaad een gratis app en de vrijwilligsters zullen echt wel hun best doen of ze zouden wel iets anders kiezen om te doen in hun vrije tijd 😅 Zoals je nu zelf al doet helpt het hun als wij mee rapporteren en ja soms zal er iemand eens pech hebben dat zijn topic gesloten word, maar genoeg andere om in mee te praten denk ik dan 😁