7 Reacties

3 jaar geleden

Hier hetzelfde probleem! Dacht dat het aan mij lag 😅

3 jaar geleden

Hier ook. 😅

3 jaar geleden

Dit had ik ook tijdje terug. Weet alleen niet meer hoe ik weer naar m'n oude scherm terug ging. Misschien heb je per ongeluk bovenaan het vakje Geboorteclub(+maand) aangeklikt?

3 jaar geleden

Welk vakje bovenaan? Ik moet zeggen dat ik vrij nieuw ben hier, dus is sowieso nog beetje zoeken. Kans dat ik per ongeluk iets heb gedaan is zeker aanwezig, haha

3 jaar geleden

Hoi allemaal! Dit zijn topics uit je geboorteclub of een groep waar je lid van bent geworden. Zie mijn screenshot, in het paars staat aangegeven bij welke groep of categorie deze hoort. Je kan je afmelden voor de groep. Als je klikt op de foto van de baby, dan staat er rechts ergens 'lid'. Als je daar op klikt kan je de groep ontvolgen. Mocht dit toch niet het geval zijn, laat het dan even weten! Dan kunnen we even meekijken.

3 jaar geleden

Is dat veranderd? Ik ben vanaf het begin "lid" van kinderwens. En had dit eerder niet. Maar dit was wel het probleem inderdaad. Dus wel opgelost nu

3 jaar geleden

Ik ben ook "lid" van kinderwens, al een jaar. En krijg ineens ook allerlei topics die ik automatisch volg van de groep 'kinderwens'. Alsof er iets ergens ingesteld staat, waardoor ik automatisch alle nieuw aangemaakte topics volg. Dit was voorheen niet, zoals LindaK86 aangeeft. Dan volgde je pas een topic na een reactie van jezelf daar in. Valt dit ergens aan te passen ipv de groep te "ontvolgen"?