99 Reacties

één maand geleden

Bij ons is het ook betaald parkeren maar de kraamzorg heeft daar nooit iets over gezegd of gevraagd..

één maand geleden

Officieel zijn die kosten voor het kraambureau als het goed is

één maand geleden

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar dit is voor gemeente Utrecht (speciaal tarief voor kraamzorg aan te vragen door de ouders). https://loket.digitaal.utrecht.nl/nl/products/parkeerkorting-kraamzorg-aanvragen Waarschijnlijk verschilt het per gemeente/Kraamzorgorganisatie wat de afspraken zijn.

één maand geleden

Bij ons was het ook voor onze kosten

één maand geleden

Als die kosten voor jou zijn staat dat in je overeenkomst met het bureau. Dit kan per organisatie en regio verschillen.

één maand geleden

Los van de niet zo hartelijke binnenkomer is het niet gek dat het voor jullie rekening is toch? Parkeerkosten zitten neem ik aan niet verdisconteerd in hun uurtarief en het kan nogal in de papieren lopen. In de meeste steden kun je wel iets van bezoekerskorting krijgen toch?

één maand geleden

Het verschilt per kraamzorgbureau, het staat vermeld in het contract!

één maand geleden

Ik heb voorheen zelf bij thebe in de thuiszorg gewerkt en wij hadden een vergunning kaart en nadien een parkeer app vanuit thebe om overal te kunnen parkeren dit werd netjes door De werkgever geregeld

één maand geleden

Ik vind het heel raar. Je kunt niet kiezen welke kraamverzorgster je krijgt. Als je "pech" hebt iemand met een auto en als ke "geluk" hebt iemand met de fiets. Kosten voor jet openbaar vervoer hoef je toch ook niet te betalen als je kraamverzorgster met de trein komt?

één maand geleden

Op zich wel logisch dat ze het snel vraagt, anders kan ze natuurlijk een boete krijgen als ze het vergeet of te lang wacht... Wij moesten het parkeren ook betalen, dat wisten we van tevoren. Het is wel irritant dat een bezoekerspas vaak niet genoeg uren heeft. Daarom hadden we de inloggegevens van onze buren gekregen, die hadden die hele week toch geen bezoek.

VRIEND

één maand geleden

Reactie op Nurr12-9

Officieel zijn die kosten voor het kraambureau als het goed is
Hoezo? Verschilt wat je afspreekt. Ik vind het wel logisch dat dit wordt doorgerekend. Zelf werk ik in een totaal andere branche. Maar als wij 3 werkbussen in Amsterdam kwijt moeten neem ik de parkeerkosten ook op in de offerte. Neem aan dat de kraamzorg dit ook in de overeenkomst heeft staan.

één maand geleden

Ik vind het eigenlijk wel normaal. Je betaald voor hun dienst en om hen aan huis te laten komen. Als daar extra kosten bijkomen is het toch niet gek dat je die betaald?

één maand geleden

Ik denk dat het maar net is wat je afspreekt / zij in hun voorwaarden hebben staan. Mocht jeje hier echt niet prettig bij voelen, dan is de enige optie om te onderzoeken of er andere kraambureaus zijn dit dit wel vergoeden. Ik vraag me alleen af of ze dan nog zorg kunnen garanderen, gezien de drukte.

één maand geleden

In ons contract staat dat de eventuele parkeerkosten voor onszelf zijn. We wonen hartje centrum Haarlem en de parkeer kosten zijn hier hoger dan 6,00 euro per uur. Maar onze kraamverzorgster (zzp-er) komt op de fiets. Anders zouden we overdag onze bezoekers parkeer app aan kunnen zetten, dit kost 0,25 cent per uur (kunnen maximaal 25 euro per jaar gebruiken, dan is het op). Wellicht heb je in jouw gemeente ook zoiets?

één maand geleden

Ik vind het niet zo raar dat de parkeerkosten voor jullie rekening zouden zijn, maar dit staat vast ergens in de voorwaarden die van toepassing zijn op je contract. In sommige steden kunnen de kosten aardig oplopen, dat zit (hoop ik) niet bij de standaardprijs per uur in berekend.

één maand geleden

Hier ook betaald parkeren en was voor de rekening van de kraamzorg. Nooit voor betaald of een parkeerapp aangezet

één maand geleden

Dat ligt aan het contract met het kraambureau, wij moesten de eventuele parkeerkosten ook vergoeden. Mijn vriend heeft toen onze auto op een gratis parkeren plek in de buurt gezet zodat de kraamzorg steeds in onze parkeergarage kon parkeren. Ook omdat het bij ons in de buurt altijd heel druk is qua auto's en ze op deze manier niet elke ochtend naar een plekje hoefde te zoeken.

één maand geleden

Moet ke even je contract erop na slaan. Als dat in de voorwaarden staat waarmee je akkoord bent gegaan dan heb je inderdaad pech en zal je moeten betalen. Anders is het voor hun rekening

één maand geleden

Wij moesten ook de parkeerkosten betalen voor de kraamzorg. Vind ik ook niet heel gek. Wie anders?

één maand geleden

Kun je geen parkeer uren inkopen bij de gemeente ? Hier in Arnhem heb je dat wel