5 Reacties

8 dagen geleden

Overdag oefenen met een deken. Verstoppen, kiekeboe etcetera. Dat hij er goed mee leert omgaan.

8 dagen geleden

Ligt hij wel in een slaapzak? Hoe deed je dat afgelopen winter? Mijn dochter (2) ligt in een slaapzak en sinds een paar maanden ook onder een klein dun dekentje. Op haar eigen verzoek. Blijkbaar mag ze op de opvang kiezen kwam ik een hele tijd geleden achter. Sinds kort merk ik dat ze ook snachts daadwerkelijk onder het dekentje blijft liggen. Dus misschien een kwestie van oefenen en beginnen met een klein dekentje?

7 dagen geleden

Slaapt hij niet in een slaapzak? Mijn zoontje van 3 blijft nog steeds niet onder z'n deken liggen (en is helemaal in paniek met een deken, dus is voorlopig een no go). Slaapzakken maat 110 CM vind je heel veel, maar ik heb er zelfs tot 120 (van c&a, tog 2 en tog 3 )

7 dagen geleden

Reactie op Lilalo

Ligt hij wel in een slaapzak? Hoe deed je dat afgelopen winter? Mijn docht ...
Jaa, wel in een slaapzak. Afgelopen winter ook gewoon alleen in een slaapzak en geen deken. Jaa inderdaad misschien gewoon oefenen..

7 dagen geleden

Reactie op AnnieD

Slaapt hij niet in een slaapzak? Mijn zoontje van 3 blijft nog steeds niet ...
Jaa wel in een slaapzak.. hij is niet in paniek met een deken, maar hij kruipt gewoon het hele bed door. Eerst ligt ie zoals ik hem op bed leg en later ligt ie andersom. Vind het met een deken dan ook wel gevaarlijk..