6 Reacties

MOD

10 maanden geleden

Hi, Dank voor je feedback. Wij hebben dit ook als feedback ontvangen in ons feedback topic. Ik durf niet te zeggen of 24 dit op (korte) termijn kan aanpassen. De wensenlijsten zijn groot en iedere wens heeft een eigen budget. Ik zal je feedback iig delen met de 24 admins.

10 maanden geleden

Hoi mominprocess, Bedankt voor je uitgebreide en duidelijke suggestie. Fijn dat je zo goed wil meedenken. Het is een ontzettend lastig en gevoelig onderwerp. Ik heb de discussie gevolgd en zag ook daar dat het voor iedereen anders is wanneer iemand het verlies als een sterrenkindje ziet. Wij hebben in de app de keuze gemaakt om dit niet voor een ander te bepalen, maar voor iedereen die daar behoefte aan heeft een zwangerschapsverlies of stilgeboren kindje om te zetten in een sterrenkindje. Wel hebben we een verschil gemaakt in groep die je krijgt aangeboden wanneer je een zwangerschapsverlies meld in je profiel (tot 20 weken miskraam, daarna de vlindertuin). Het indelen in trimesters is een mooi idee, maar ook een lastige. Zoals in de discussie in het topic duidelijk werd, verschilt het heel erg wanneer iemand een kindje als ster ziet en ook zo wil weergeven. Ik zag suggesties vanaf dat je het kindje gevoeld hebt (dit kan al vanaf 12 weken), de 20 weken, 24 weken… Een tweede trimester loopt tot 26/27 weken, dus al veel later dan 12 weken. Dan zouden wij als app bepalen dat het pas vanaf 26 weken een ster is, terwijl iemand het misschien eerder al zo ervaart. Dan moet er misschien een andere indeling komen, en dat is precies waar die discussie om gaat: die indeling is voor iedereen anders. Dan is er nog het praktische stuk: technisch komt er meer bij kijken dan je zou denken. Het lijkt heel simpel, maar is toch iets ingewikkelder. Als iemand een ster los toevoegt, moet je bijvoorbeeld uitvragen met hoeveel weken dit was, of dat een kindje al geboren was en welke leeftijd het had. En hoe voelt dat voor iemand die net een verlies heeft meegemaakt? En Ervaart iemand die een kindje verloren is met 19+6 weken het als “hoort mijn kindje er dan niet bij? Voor mij wel!” Allemaal gevoelige dingen waar we heel voorzichtig en goed mee om moeten en willen gaan. Dit zouden we dan eerst moeten onderzoeken. Maar ik ga het zeker nog eens voorleggen en kijken of we hier een makkelijke oplossing voor kunnen vinden. Toch ben ik bang dat het erg ingewikkeld wordt (zowel gevoelsmatig als technisch). Wat je voor nu al wel kan doen, is het aangeven in je profiel-bio. Daar kan iedereen zelf bepalen hoe ze het willen noemen. Als iemand nog suggesties heeft, meld het asjeblieft. Liefs, Roos

10 maanden geleden

Hoi! Ik heb nog even zitten denken en heb misschien een oplossing gevonden die vrij eenvoudig is. Ik ben even benieuwd wat jullie ervan vinden. Als dit een oplossing is, kan ik het bespreken met de developers :-) STAP 1 (Snelle oplossing) Op dit moment is het niet mogelijk om het icoontje van een sterrenkindje aan te passen. We zouden de optie kunnen toevoegen dat je de afbeelding zelf kan aanpassen. Dan kan iemand zelf een icoontje of afbeelding plaatsen of een foto uploaden. Dit zijn dan geen icoontjes die wij zelf aanbieden. Standaard komt het sterretje, maar iemand kan zelf iets anders uploaden. STAP 02 (Kan later toegevoegd worden) Later zouden we kunnen kijken of we verschillende icoontjes kunnen toevoegen (bijvoorbeeld een ster, een hartje en een ...?). Dan kan iemand zelf kiezen welke hij/zij gebruikt. De term die erbij blijft staan is ingewikkelder en zou voor allemaal 'Sterrenkind' blijven. Maar dan kan je zelf in ieder geval het plaatje aanpassen. Is dit iets?

10 maanden geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Hoi! Ik heb nog even zitten denken en heb misschien een oplossing gevonden ...
Is stap 1 er niet al? Ik heb het sterretje veranderd naar een eigen gekozen prent van internet? Zag ook anderen die hun laatste echo kozen. Ik heb als naam de datum en weken getypt. Is het misschien mogelijk deze typbalk? Langer te maken? Ik had er het woord miskraam bij willen schrijven, maar dit kon niet meer.

10 maanden geleden

Reactie op Ikigai

Is stap 1 er niet al? Ik heb het sterretje veranderd naar een eigen gekozen ...
Wat stom, dit kan inderdaad al! Dit zou mogelijk nog een oplossing kunnen zijn voor nu om het icoontje zelf aan te passen. Ik zal eens vragen naar de andere mogelijkheden!

10 maanden geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Wat stom, dit kan inderdaad al! Dit zou mogelijk nog een oplossing kunnen z ...
Het is inderdaad heel gevoelig en een opdeling per trimester is ook niet ideaal als ik er nu over denk, maar niemand zegt dat dit een harde lijn zijn moet. Zelf vond ik het vooral erg voor de mensen die uit de bood vielen door verlies rond 16 a 19 weken of mensen met veelvuldige miskramen, ook zij zitten er mee... en ja misschien ook door mijn hormonen, op dit ogenblik wordt ik van alles emo 🙈.