7 Reacties

4 jaar geleden

Hey Mila love, Normaal gezien zit het goed hè! Als ze je bellen om te zeggen dat het goed is, mag je dit -denk ik- wel geloven! Wij hebben onze zwangerschap te danken aan ICSI, na meer dan een jaar hopen, operatie, menopauze,... Dus ik begrijp je onzekerheid! Maar wij zijn -ondanks mijn ongeloof dat ik écht zwanger was- intussen 27+4 zwanger! Heb maar vertrouwen! Ik duim met je mee! Je krijgt waarschijnlijk ook een vroege vroege echo? Om zeker te zijn dat het vruchtje op de juiste plaats zit? Is deze al ingepland?

4 jaar geleden

Reactie op EvaVita

Hey Mila love, Normaal gezien zit het goed hè! Als ze je bellen om te zegg ...
Oh wat leuk, tis nu een beetje aftellen voor jullie ☺️ ja ik moet dinsdag nog een bloedtest laten doen om te zien of de waardes goed oplopen, zo ja krijg ik op 6 weken een echo... hartje vasthouden 🤞🏻

4 jaar geleden

Reactie op Mila Love

Oh wat leuk, tis nu een beetje aftellen voor jullie ☺️ ja ik moet dinsdag n ...
🤞🤞🤞

4 jaar geleden

Ik had met 4 weken en 4 dagen een hcg van 258. Dus wat jij hebt is echt super goed. Ik heb icsi gehad. Waarde verdubbelt elke 48 uur.

4 jaar geleden

Reactie op Line

Ik had met 4 weken en 4 dagen een hcg van 258. Dus wat jij hebt is echt sup ...
Oh is echt fijn om te horen 👍 dank je

4 jaar geleden

Hai, mijn hcg waarde was ook 87 met 4 weken. Ik heb ook een terugplaatsing gehad van een cryo blastocyste. Wij zijn ook al heel lang bezig voor een 1e kindje en op 25 juli dus deze mooie uitslag. Ik twijfelde ook of het wel hoog genoeg was, en heb 4 dagen later weer bloed laten prikken en toen zat de hcg op 790. Ook laat ik progestron prikken en dat zat ook op een mooie waarde van 87,5. Als je twijfelt, laat dan nog een keer bloed prikken en hopelijk is het dan mooi aan het stijgen. Mijn 1e echo is 12 augustus. Succes met deze spannende weken.

4 jaar geleden

Reactie op Jen

Hai, mijn hcg waarde was ook 87 met 4 weken. Ik heb ook een terugplaatsing ...
Nu ben ik een beetje gerust gesteld, ik moet sowieso dinsdag terug voor een nieuwe bloedtest, hopelijk krijg ik nog eens mooi nieuws ☺️