Updates in de app ✨

Roos | 24Baby
7 maanden geleden
Volgen
Hier vind je alle updates die er in de app worden gedaan. Van het oplossen van kleine 'bugs', tot grote veranderingen en de werking hiervan. Volg dit topic dus als je op de hoogte wil blijven van alle nieuwe ontwikkelingen! Ik zet opmerkingen in dit topic uit. Voor vragen, feedback, suggesties en opmerkingen over de app (en updates), kan je terecht in dit topic: https://community.24baby.nl/forum/algemeen/feedback-en-suggesties-app-2-M79KvE
Dit topic is gesloten
8 reacties
Roos | 24Baby
7 maanden geleden
NIEUWE UPDATE FORUM --------------------------------------- Er komt een nieuwe update aan van het forum-deel in de app. Deze update is op dit moment voor een deel van jullie beschikbaar. Snel volgt de rest (we doen dit in stappen, zodat we eventuele grote bugs/crashes eruit kunnen halen). Met de update zijn als het goed is ook problemen en bugs opgelost die zich voordoen in de huidige app. UITLEG FORUM Het forum blijft hetzelfde, alleen de indeling is anders. Bij de navigatie linksonder heb je nu de knop 'Community'. De community bestaat uit drie tabjes, waartussen je kan swipen: 1) 'Mijn groepen' Hier vind je topics van groepen waar je lid van bent. Bijvoorbeeld van je geboorteclub. Je kan hier ook nieuwe groepen toevoegen en tussen groepen wisselen. 2) 'Mijn topics' Hier vind je alle topics die je zelf hebt geopend, waarop je hebt gereageerd of die je volgt. (Vergelijkbaar met wat in de oude app 'Mijn 24Baby' is). 3) Forum Hier vind je het algemene forum. In de huidige app is dit de knop helemaal linksonder. BUGS / PROBLEMEN / FEEDBACK Ontdek je foutjes in de app, werkt iets niet zoals het zou moeten (of twijfel je of iets wel zo zou moeten werken/werkt iets onhandig) of heb je andere vragen? Plaats het hier -> https://community.24baby.nl/forum/algemeen/feedback-en-suggesties-app-2-M79KvE
Sanne | 24Baby
6 maanden geleden
HUISHOUDELIJKE MEDEDELING ----------------------------------------------- Vanaf vandaag zijn er twee veranderingen in de forumregels en ons beleid. 1. TWEEDEHANDS VERKOOPPAGINA’S Vanaf vandaag is het toegestaan om linkjes naar jouw tweedehands-verkooppagina te delen. Denk hierbij aan Vinted, Marktplaats etc. Dit kan in de daarvoor bestemde topics (het is dus niet de bedoeling dat iedereen eigen topics opent). Ook is dit uitsluitend voor het delen je eigen tweedehandsjes (particulieren), niet voor het promoten van zelfgemaakte spullen/eigen webshops etc. Het delen van jouw pagina en kopen via deze pagina’s is helemaal voor eigen risico. 2. TOPICS OVER VACCINATIES Na lang wikken en wegen hebben we besloten om topics over vaccinaties, zowel coronavaccinaties als het Rijksvacinatieprogramma, niet meer toe te staan. Wij merken dat deze topics veel onrust veroorzaken op het forum. Het is een erg gevoelige discussie, en wij denken dat het beter is als jullie je hierover laten informeren door professionals en mensen die hier echt verstand van hebben. Wij hebben onvoldoende kennis en tijd om alle bronnen en beweringen constant te checken. Daarom hebben wij ervoor gekozen om dit niet meer toe te staan. Voor meer informatie en voor al je vragen hierover kan je terecht bij je zorgverlener. We zullen de huidige topics hierover sluiten. Nieuwe topics over dit onderwerp worden verwijderd. Hier alvast enkele betrouwbare bronnen over vaccinaties: 22 WEKENPRIK - https://rijksvaccinatieprogramma.nl/22wekenprik RIJKVACCINATIEPROGRAMMA - https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties - https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/vaccinatieschema - https://rijksvaccinatieprogramma.nl/bijwerkingen - https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/twijfels CORONAVACCINATIES - https://www.rivm.nl/covid-19-vaccinatie/vragen-achtergronden/vaccineren-tijdens-zwangerschap - https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/veiligheid-coronavaccin/zwangerschap-en-coronavaccinatie - https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/veiligheid-coronavaccin
Roos | 24Baby
6 maanden geleden
KLEINE BUG-FIX ANDROID 😎 ----------------------------------- Voor Android zijn er 2 bugs opgelost in de app: 1) Je schiet niet meer terug naar 'groepen' of bovenaan de pagina als je een topic op het forum hebt aangeklikt. 2) De zoekfunctie werkt weer. Deze 'update' is binnen nu en een week voor iedereen beschikbaar in de playstore. (Dit gaat altijd in stappen/percentages).
Roos | 24Baby
5 maanden geleden
BUG-FIXES 😎 ------------------------------- IOS - RAPPORTEREN Het is voor iOS-apparaten weer mogelijk om berichten en topics te rapporteren. Dus: zie je iets wat niet bij de regels past of is er iets anders dat je wil rapporteren? Dit kan weer! ANDROID - ZOEKEN De zoekterm blijft weer bewaard! Dit is nu nog voor 15% van de gebruikers beschikbaar, maar komt in de loop van de komende week voor iedereen beschikbaar. (Dit wordt gedaan zodat eventuele nieuwe bugs er nog uit kunnen worden gehaald).
Roos | 24Baby
3 maanden geleden
NIEUWE DAGBOEKFUNCTIE 😍 ______________________________ Leuk nieuws! Na maanden werk is daar dan eindelijk de nieuwe functie in de app: een dagboek. Vanaf nu kan je de ontwikkelingen van je zwangerschap en baby zelf bijhouden in jouw persoonlijke dagboek. Je kan dit dagboek voor jezelf houden of (deels) openbaar met anderen delen. Zo blijft iedereen op de hoogte van alle ontwikkelingen en mijlpalen. De update wordt langzaam uitgerold en is binnenkort voor iedereen beschikbaar. WAT KAN JE ALLEMAAL MET HET DAGBOEK? - Personaliseer je profiel met een profielfoto, bio en je zwangerschap/kind(eren). - Houd de verschillende symptomen, mijlpalen en gebeurtenissen van je zwangerschap bij. - Maak regelmatig een mooie buikfoto (in volgende updates kan je hier mooi doorheen swipen). - Houd de ontwikkelingen van je baby bij en plaats mijlpalen en andere bijzondere gebeurtenissen. - Maak mooie maandfoto’s van je baby. - Deel bij een volgende update je dagboek met vrienden en familie. Het is een eerste versie, die de komende maanden steeds verder wordt uitgebreid (met o.a. de optie om vrienden toe te voegen, op elkaars updates te reageren en met elkaar te chatten. Uiteindelijk kan je jouw dagboek laten afdrukken tot echt boek, helaas zal het nog een tijd duren voordat dit kan). Omdat het een eerste versie is, zitten er helaas nog wat kleine foutjes in, maar deze worden snel opgepakt. Geef alles wat je tegenkomt gerust door!
Roos | 24Baby
één maand geleden
BUGFIXES IOS EN ANDROID ----------------------------------------------- Er is weer een nieuwe update met wat fijne bugfixes voor zowel Android als iOS. De update wordt langzaam vrijgegeven, zodat we eventuele grote fouten er snel uit kunnen halen. Binnen nu en een week is de update voor iedereen beschikbaar. Ontdek je foutjes? Geef ze graag door in dit topic: https://community.24baby.nl/forum/algemeen/feedback-en-suggesties-app-2-M79KvE IOS FIXES De volgende bugs zijn opgelost / features zijn toegevoegd voor iOS: - Filteren: de filterfunctie werkt weer naar behoren en geeft geen crashes meer. - Je start nu altijd op het tabje 'Vandaag', met de ontwikkelingen van je zwangerschap/kind. - Vandaag updaten: je kan het tabje 'Vandaag' zelf updaten met een pulldown (scherm naar beneden trekken). Zo is de informatie altijd up to date. - Je kan 'Mijn topics' weer goed refreshen. - Na de klik op een notificatie van een like kom je in het juiste topic terecht. - De topiclijst laadt weer soepel + laat geen dubbele topics meer zien. - De paarse stip verschijnt alleen nog bij 'Mijn topics' en alleen als iemand anders een nieuwe reactie heeft geplaatst. - Je kan bij 'Vandaag' de informatie van Kinderwens bekijken als je al een kind hebt en in je profiel aangeeft dat je (weer) een kinderwens hebt. - Nog wat andere fixes die het gebruik van de app prettiger maken. ANDROID FIXES De volgende bugs zijn opgelost / features zijn toegevoegd voor Android: - Je kan weer via iemands profiel op de topics van dat forumlid klikken, mits de activiteiten op openbaar staan. - Als je via een notificatie in een topic komt, zie je weer alle reacties ipv maar 5. - Bij het plaatsen van een foto zie je de foto direct. - Het volgen/ontvolgen en liken van een topic/reactie werkt weer zoals het hoort. - Je start nu altijd op het tabje 'Vandaag', met de ontwikkelingen van je zwangerschap/kind. - Je wordt nu automatisch aan alle geboorteclubs van je kinderen toegevoegd, ipv bij geen/maar één. - Nog wat andere fixes die het gebruik van de app prettiger maken.
Roos | 24Baby
13 dagen geleden
BEKIJK JE BABY IN 3D ------------------------------------ We hebben een mooie, nieuwe functie in de app. Vanaf nu kan je jouw baby in 3D bekijken. Je vindt deze mogelijkheid in je tijdlijn bij het tabje 'Vandaag'. Ongeveer 3x per week verschijnt het 3D-model op je tijdlijn. Heb jij de update nog niet gehad? Ga dan gauw naar de appstore en update de app!