7 Reacties

4 maanden geleden

Herkenbaar. Die van ons drinkt op dat soort dagen gekolfde melk uit een rietjesbeker. Wellicht dat jouw meisje dat ook kan.

4 maanden geleden

Onze zoon (nu bijna 2) heeft tot 1,5 jaar borstvoeding gekregen en nog nooit van zijn leven uit een fles gedronken. Hij dronkk vanaf een jaar uit een gewone beker en dat ging goed. Met 1,5 jaar was ik zo klaar met de borstvoeding (hij niet.. ), maar ben er toen wel vrij abrupt mee gestopt. Ik heb vooral gewacht op het moment dat hij goed at en dronk. Dus ik zou een gewone beker of rietjesbeker of 360° beker, of wat ze ook maar pakt... De fles is hier dus ook altijd gewijzigd... Qua avondritueel... Als je een partner hebt, haar vanaf nu consequent door hem of haar in bed laten leggen, zodat ze jou en de melk niet ruikt...Is even huilen de 1e 2 avonden, maar hier werd het snel geaccepteerd. Ik heb trouwens eerst de voedingen overdag afgebouwd en toen de avond en nacht. Ging verbazingwekkend goed, wat ik echt niet verwacht had. Maar dus vooral mijn man in geschakeld en dat heeft enorm geholpen. Succes!

4 maanden geleden

Ik zou geen fles meer aanleren met 13 maanden. Eerder een beker. Ze is geen zuigeling meer.

4 maanden geleden

Is je dochter al eerder eens wezen logeren? Hoe gaat het dan? Misschien goed om te testen voordat je 9 dagen weg gaat. Dan kun je nu nog dingen aan/afleren zoals benodigd.

4 maanden geleden

Reactie op Nefertari

Herkenbaar. Die van ons drinkt op dat soort dagen gekolfde melk uit een rie ...
Ja precies, mijne drinkt inderdaad ook uit een rietjes beker. Zal even kijken of ik überhaupt nog genoeg melk heb om te kolven🙈

4 maanden geleden

Reactie op IkbenTessa

Onze zoon (nu bijna 2) heeft tot 1,5 jaar borstvoeding gekregen en nog nooi ...
Dankjewel voor de tips, zal mijn man haar dan even op bed laten brengen😂

4 maanden geleden

Reactie op Kiwinasje

Is je dochter al eerder eens wezen logeren? Hoe gaat het dan? Misschien goe ...
Ja kloptt, lijkt me wel zo handig om even te kijken hoe dat gaat!