12 Reacties

4 jaar geleden

Ik vind de dr brown flesjes echt heel erg fijn!! Wij hebben eerst ook avent geprobeerd maar toen kregen we de tip om dr brown te proberen ook vanwege de krampjes en wat was ik blij met die tip! Meeste om mij heen gebruiken ook allemaal dr brown :)

4 jaar geleden

Wij gebruiken de Avent fles in combinatie met borstvoeding. Onze Uk accepteerde deze fles makkelijk en de fles bevalt ons erg goed. We maken wel gebruik van kleinere spenen dan de leeftijdsaanduiding op de verpakking aangeeft. (Nog steeds een 0 bij bijna 5 maanden.) Hij verslikt zich anders erg tijdens het drinken.

4 jaar geleden

Hoi, Wij hebben ook de Avent flessen gebruikt en nog steeds in gebruik trouwens. Ik heb de natural serie, omdat de speen de vorm van de borst nabootst. In combinatie met de borstvoeding ging dit erg goed! Mijn dochter heeft bijna vanaf het begin ook bv uit de fles gekregen en ze had geen moeite met de overgang tussen live voeden en met de Avent fles voeden. Onlangs heb ik deze fles ook aan een vriendin aangeraden, omdat haar dochter niet goed dronk uit een ander merk fles. Zij was zo super blij met de tip, omdat haar dochter nu toch ook uit de fles kon drinken in combinatie met de bv. Ik heb begrepen dat ze van Avent tegenwoordig ook speciale anti-kramp flesjes hebben, maar die heb ik niet nodig gehad.

4 jaar geleden

Dr. brown! 🙌🏼 was ook het advies vanuit het ziekenhuis met ons eerste kindje (prematuur).

4 jaar geleden

Dr brown ☺️

4 jaar geleden

hier van alles wat gekocht maar voornamelijk dr brown set . ik kijk wel waar ze het beste op gaat doen als ze geboren is:)

4 jaar geleden

Dr Brown! Heb ze voor mijn eerste nu 9 maanden in gebruik en ze zijn ideaal! Nooit lucht dat meegezogen kan worden. Houdt er rekening mee dat je er zelf wel 2 wilt hebben en dat de opvang en evt je andere vaste oppas er ook 1 wil hebben. Hoe meer je online tegelijk koopt, hoe voordeliger. De spenen kun je trouwens... Als je wisselt van speen...wel gewoon van het kruidvat kopen. Net zo goed en flink goedkoper.

4 jaar geleden

Hier alle drie geprobeerd. Avent pakte onze zoon niet. Dr Brown ging heel lang goed, maar op gegeven moment bleef hij lekker. Als laatste de difrax. Denk dat je vooral niet teveel moet kopen in 1 keer, maar moet uittesten wat het beste bij je kindje past

4 jaar geleden

Hier heel tevreden van de Difrax-flesjes bij ons eerste kindje. Hopelijk lukt dit ook zo vlot bij ons tweede.

4 jaar geleden

Morgen zijn bij de Kruidvat alle A-merk accessoires (dus oa flesjes) 1+1!

4 jaar geleden

Dr Brown 👍🏼 werkte voor onze zoon goed naast de borstvoeding. Inmiddels zijn we helemaal over op flesvoeding. We hebben inmiddels 2 dr Brown flessen (250 ml, smalle hals) in gebruik en zijn erg tevreden :)

4 jaar geleden

Eerste kind difrax gebruikt, beviel heel goed. Dit keer avent anti colic ingeslagen ivm de goeie verhalen.