65 reacties

3 maanden geleden

Ik zou graag willen dat de meldingen ergens bij elkaar verzameld worden. Dus ook likes en reacties. Nu zie je alleen recente vriendenverzoeken die je zelf opent. Als je er eentje niet opent en intussen de 24baby app wel hebt geopend kun je de vriendenverzoek nergens meer terug vinden. Zo zag ik een vriendenverzoek als push bericht op mijn telefoon. Omdat ik op een andere melding van 24baby heb geklikt ben ik die kwijt. Hij staat ook niet meer tussen de meldingen bij het belletje. Ik denk dat het niet gekoppeld is aan die knop. De melding wordt zichtbaar wanneer je hem direct opent. Ook verdwijnen oudere meldingen van vriendenverzoeken (why?) Ook staan de andere pushmeldingen niet gelist onder dat belletje dus moet ik handmatig gaan zoeken. Dus likes en reacties zie je alleen als je de pushmelding direct opent. Als je 24baby app opent zonder op een melding te klikken ben je ook alles kwijt en mag je handmatig zoeken.

3 maanden geleden

Reactie op 1717

Ik zou graag willen dat de meldingen ergens bij elkaar verzameld worden. Du ...
Bedankt voor je feedback! Hier hebben we wat aan! :-) Je zou vriendschapsverzoeken wel nog moeten kunnen terugvinden onder het belletje. Zou je de app eens helemaal willen afsluiten en dan weer openen? (Afsluiten door hem echt 'weg te vegen', zegmaar). Zie je het verzoek dan nog steeds niet? Volgens mij is het een 'laad'-probleem, maar als je hem na het wegvegen ook niet meer ziet, is er meer aan de hand. Nog een aanvullende vraag: heb je het over meldingen over het forum? Of zou je ook meldingen van bijvoorbeeld de ontwikkeling van je baby in de app zelf terug willen zien?

3 maanden geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Bedankt voor je feedback! Hier hebben we wat aan! :-) Je zou vriendschaps ...
Ik kill apps regelmatig en laat ze zelden op de achtergrond draaien 😊 Ik zie alleen de laatste vriendschapsverzoek. De ene daarvoor is weg. (Allebei geaccepteerd) En er is eentje missing weet niet waarheen. Of diegene heeft het verzoek teruggetrokken (weet niet of dat kan, nooit geprobeerd). Ik had het meer over de meldingen op het forum. De reacties en likes worden nergens opgesomd. Alleen als push melding maar als je de app opent of als je er één opent word je doorverwezen en verdwijnt de rest (iOS). Het zou fijn zijn als de meldingen bijvoorbeeld onder dat belletje opgesomd kunnen worden zodat je er direct heen kan wanneer je er op klikt. En dan dikgedrukt of een bolletje ernaast wanneer die nog niet geopend is. Misschien ook de optie om ze te verwijderen en te filteren? Dat gaat een stapje verder, maar is in principe snel te maken door de dev(s) aangezien de meldingen wel bestaan. Het moet alleen op een pagina opgesomd worden. De ontwikkelingen van de baby zie je in principe op de ‘vandaag’ pagina en je ontvangt toch een email. Een tijdje terug kreeg ik ook een “je kind is zoveel weken” melding. Daarna werd het ineens Deutsch😂. Die meldingen heb ik daarna niet meer gezien.

3 maanden geleden

Reactie op 1717

Ik zou graag willen dat de meldingen ergens bij elkaar verzameld worden. Du ...
Hier heb ik ook last van!

3 maanden geleden

Geen meldingen maar iets anders wat fijn zou zijn; dat je je eigen berichten kan bewerken. Soms druk je te snel op de verzend knop of zie je later een raar geschreven zin in je antwoord en kan je dit jammer genoeg niet veranderen. Ook berichten verwijderen lukt de ene keer wel en de andere keer niet.

3 maanden geleden

Reactie op 1717

Ik kill apps regelmatig en laat ze zelden op de achtergrond draaien 😊 Ik ...
Duidelijk! Dit is ook ons idee om te gaan doen inderdaad. Daarom proberen we te inventariseren welke meldingen jullie daar wel en niet willen zien. Dus fijne input! Over je baby; hoe oud is die nu? Daar kan het aan liggen hoe vaak je een melding erover krijgt. Ik geloof tot 26 weken wekelijks de mijlpalen, daarna maandelijks. En anders wel iets van een polletje ofzo een melding. Krijg je die nog wel regelmatig?

3 maanden geleden

Reactie op Lies0017

Geen meldingen maar iets anders wat fijn zou zijn; dat je je eigen berichte ...
Ha lies! Het niet kunnen aanpassen is voor ons een bewust keuze. Ik ga wel donderdag navragen welke mogelijkheden hierbij zijn en of dit ook echt wenselijk is voor ons. Het kunnen verwijderen van je bericht kan inderdaad niet altijd. Het kan tot maximaal 5 minuten na het plaatsen en volgens mij mogen er nog geen likes op zijn. Bij een topic mogen er nog geen reacties op zijn (anders verwijder je niet alleen je eigen bericht, maar ook die van een ander). Dus dat zou dat probleem kunnen verklaren 😊

3 maanden geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Duidelijk! Dit is ook ons idee om te gaan doen inderdaad. Daarom proberen w ...
Ze is nu bijna 9 maanden. 38 weken volgens mij dus dat verklaart de 26 weken grens wel. Ik kan me alleen niet herinneren dat ik een maandelijkse push bericht krijg. Ik krijg de update wel via email. Op de vandaag pagina komt er regelmatig nieuwe content en ook vaak een poll. Dat is gewoon goed.

3 maanden geleden

Ik kom er door dit topic pas achter dat er überhaupt notificaties bestaan 🙈 Zet nooit pushmeldingen aan in apps. Ik probeer nu mijn notificaties te bekijken, maar dat blijft eeuwig laden. Is dat dan omdat dat nog nooit geopend is en er nu dus heel veel te laden is?

VRIEND

3 maanden geleden

Reactie op notificatie! Moet ook terug te vinden zijn. Dus niet na openen verdwenen. Überhaupt notificaties zichtbaar in de app zelf. Dus bij likes en reacties op.

3 maanden geleden

Reactie op DeniseD

Reactie op notificatie! Moet ook terug te vinden zijn. Dus niet na openen ...
Dit!! Ik zie de notificatie nu wel maar heb nooit een idee waar die van is.

3 maanden geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Ha lies! Het niet kunnen aanpassen is voor ons een bewust keuze. Ik ga wel ...
Je zou ook het originele bericht kunnen laten staan. Dat heeft Facebook geloof ik ook, dat je kunt zien welke wijziging iemand gedaan heeft.

3 maanden geleden

Reactie op 1717

Ze is nu bijna 9 maanden. 38 weken volgens mij dus dat verklaart de 26 weke ...
Maar krijg je ook een pushmelding van de 'Vandaag'-tijdlijn? Daar zou je volgens mij nog dagelijks een melding van moeten krijgen als je die aan hebt staan. De ene keer over een poll, de andere keer over de ontwikkeling van je kind, of een interessant artikel.

3 maanden geleden

Reactie op DeniseD

Reactie op notificatie! Moet ook terug te vinden zijn. Dus niet na openen ...
Ja, dit willen we inderdaad gaan doen :-) Daarom horen we heel graag welke meldingen je wel en welke je niet terug wil kunnen vinden. Mocht je daar verder nog ideeën over hebben, let us know. Wil je van deze meldingen ook nog een pushmelding ontvangen? (Dus op de huidige manier). Of alleen nog maar binnen de app? Of zelf kunnen instellen?

3 maanden geleden

Reactie op Lace

Ik kom er door dit topic pas achter dat er überhaupt notificaties bestaan � ...
De in-app notificaties gaan nu alleen nog maar over je dagboek en over vriendschapsverzoeken. Bijvoorbeeld als iemand een dagboek-moment geliked heeft. Als je geen dagboekmomenten hebt en geen vriendschapsverzoeken, staat daar nog niets. Op dit moment blijft er een loader actief. Omdat we binnenkort de meldingen aanpakken, houden we dit nu even zo (is eigenlijk een foutje in de app :-) ) Externe pushmeldingen kan je wel al aanzetten. Dan ontvang je een melding op je telefoon, niet binnen de app. :-)

VRIEND

3 maanden geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Ja, dit willen we inderdaad gaan doen :-) Daarom horen we heel graag welke ...
O heel fijn! Het is minder leuk als je ergens op hebt gereageerd en bijvoorbeeld daar een vraag in hebt gesteld, dat het nergens terug te vinden is. Het zou gesprekken echt ten goede komen als je in de app notificaties van reacties en likes kan zien ☺️.

3 maanden geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Maar krijg je ook een pushmelding van de 'Vandaag'-tijdlijn? Daar zou je vo ...
Ik keek even bij notificaties en onder “vandaag” staat die aan. Nee ik krijg er nooit een melding van.

3 maanden geleden

Reactie op Roos | 24Baby

De in-app notificaties gaan nu alleen nog maar over je dagboek en over vrie ...
Ah helder, bedankt voor de uitleg!

3 maanden geleden

Ik wil geen meldingen als er wordt gereageerd in mijn topics ik wil alleen meldingen als ik wordt Getagd @.

3 maanden geleden

@Roos deze vraag klopt niet. Dit is alleen bij het eerste kind. Bij een volgende gaat het automatisch