8 Reacties

4 jaar geleden

Nu ik er zo over nadenk is het meer een excuus om mezelf ziek te melden zodat ik niet naar mijn werk hoef 🤔 ik meld mezelf namelijk nooit zo snel ziek.

4 jaar geleden

Ik heb mezelf ziekgemeld toen ik mijn miskraam kreeg. Het is heel heftig waar je doorheen gaat. Maar dat is persoonlijk.

4 jaar geleden

Toen ik er achter kwam van mijn miskraam heb ik me eerst ziek gemeld. Maar daarna heb ik wel een gesprek aangevraagd bij mn baas en alles vertelt. Ben later wel in de ziekte wet gekomen omdat bij mij de miskraam met medicijnen op gang gebracht moest worden in het ziekenhuis en alles al met al een half jaar heeft geduurd. Erg slopend geestelijk en lichamelijk.... mijn advies...als je je wel ziek meld vertel het wel een keer... ze hebben er wel begrip voor geloof me maar!

4 jaar geleden

Reactie op Mem3

Toen ik er achter kwam van mijn miskraam heb ik me eerst ziek gemeld. Maar ...
Wow, een halfjaar, heftig! Thanks voor je advies!

4 jaar geleden

Als je tijd nodig hebt voor jezelf dan moet je dat doen. Jij bent altijd belangrijker dan welk werk dan ook.

4 jaar geleden

Emmy ben helemaal met je eens!

4 jaar geleden

Ik ben de medicatie gestart op vrijdagavond, zodat ik het ergste in ieder geval in het weekend had gehad. De nasleep duurde nog een week, gelukkig had ik de mogelijkheid om thuis te werken. Ik zag het idd ook niet zitten om dat op mijn werk te hebben...

4 jaar geleden

Weet je werkgever dat je inverwachting was? Dan heeft hij recht op ziektewet uitkering voor jou. Ik ben in februari de hele maand thuis gebleven. Na 2 weken waren de bloedingen pas over daarna de griep gehad. Mijn werk gever had me gewoon bij uwv zwangerschap uitkering aangemeld. Is voor beide partijen gunstig. Jij voelt je niet schuldig (wat het vaak is) en hun krijgen geld voor jou. Sterke in deze periode