4 Reacties

één dag geleden

Nu is hij dus ook al vanaf 4 uur wakker en aan het spelen en babbelen en doen

één dag geleden

Hoe laat is zijn laatste dutje? Wat eet hij op een dag? Heb je al eens geprobeerd hem later naar bed te doen? Flesje geven om 04.00 uur en verder laten slapen helpt ook niet?

één dag geleden

Kan je wat meer info geven over jullie ritme/schema? Ook qua eten enz. Verder is 2 dutjes van een uurtje juist weinig (dus zeker geen eraf nee) als je kindje al om 4.00 wakker is. Te weinig slapen overdag, betekend een slechtere nacht over het algemeen. Daar zou het dus zomaar in kunnen zitten. Ik zou als voorbeeld, vanuitgaande van 4.00 wakker, bijvoorbeeld doen; 6.00 op bed en dan elke keer na 2 uur wakker zijn weer wegleggen. Dan kom je misschien wel op 4 slaapjes uit, maar dan kan hij wellicht de nacht gaan verlengen en kan er overdag weer wat langer tussen dutjes en werk je weer toe naar 2.

één dag geleden

Geen oplossing helaas, maar onze dochter van bijna een jaar is ook zo’n vroege vogel die de laatste dagen tussen 4 en 5 vindt dat de dag begonnen is. We houden ons hart vast voor de wintertijd 🤪 Dus ik voel enorm met je mee ❤️ (hier hoort eigenlijk een emoticon met enorme wallen voor gemaakt te worden)