21 Reacties

3 jaar geleden

Had ik in het begin ook.... na 6/7 weken kwam het opzetten. Wees maar even blij dat je nog niks hebt haha!!

3 jaar geleden

Symptomen zeggen niks over de zwangerschap.

3 jaar geleden

Reactie op dxmi

Had ik in het begin ook.... na 6/7 weken kwam het opzetten. Wees maar even ...
Gelukkig 😂🙈 Jij loopt al op het eind zag ik op je profiel ! Succes met de laatste loodjes en bedankt voor je reactie . Geef me rust 💋

3 jaar geleden

Ik ben nu 37 weken en niet 1x misselijk geweest. Hooguit iets vermoeid in het begin en nu weer. Het uitblijven van symptomen zegt niets, ik was blij dat ik ze niet had 🙌🏼

3 jaar geleden

Geniet er nog maar even van, haha. Bij mij kwamen alle kwaaltjes in volle hevigheid met 7 weken, daarvoor ook nergens last van, enkel een beetje moe.

3 jaar geleden

Reactie op Nurse2016

Ik ben nu 37 weken en niet 1x misselijk geweest. Hooguit iets vermoeid in h ...
Nee indd is ook zo , ik voel me echt super goed alleen moe en stemmingswisselingen .... hopen dat het zo blijft dan

3 jaar geleden

Reactie op dxmi

Had ik in het begin ook.... na 6/7 weken kwam het opzetten. Wees maar even ...
Hier hetzelfde! Geniet zolang het kan!

3 jaar geleden

Pff als je mazzel hebt dat het wegblijft heerlijk, maar geniet er nog maar van want van 04 tot een week of 6 a 7 voelde ik me bij alle drie de zwangerschappen heerlijk zwanger, maar daarna kwam het in alle hevigheid ziek zwak moe en misselijk heeeel erg misselijk

2 jaar geleden

Hier hetzelfde! Alleen heel erg moe en extreem veel honger haha 🙈 en heel af en toe wel last van gevoelige borsten maar nog geen misselijkheid. Maakt mij ergens ook onzeker!

2 jaar geleden

Hoeft niet hoor ik ben geeneen keer misselijk geweest alleen heel moe.

2 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap!☺️ ik ben inmiddels 23 weken en ben tot nu toe ook nog niet misselijk geweest ook alleen vermoeidheid 😊 geniet ervan!

2 jaar geleden

Dank voor jullie reacties 💞 stelt mij ietsje gerust haha 😁 jullie ook gefeliciteerd ✨

2 jaar geleden

Oh joh, geen zorgen om maken hoor! Elke vrouw en elke zwangerschap is anders. Ik heb de hele zwangerschap (nu 37 weken) al weinig tot geen klachten. In het begin was ik ook alleen een beetje moe, beetje steekjes in mijn onderbuik en pijnlijke borsten. Dat ging na 8 weken over. Ik merkte wel verschil in het tweede trimester, dan heb je opeens echt veel meer energie terwijl ik mij daarvoor ook prima voelde. Ik ben verder nooit misselijk geweest, nooit last van maagzuur gehad, etc. Het kan dus gewoon!

2 jaar geleden

Reactie op Lapjesendraadjes

Oh joh, geen zorgen om maken hoor! Elke vrouw en elke zwangerschap is ander ...
Dank voor je berichtje! Fijn om te horen. En eigenlijk wel heel fijn dus dat je de zwangerschap zo door komt! Hoe voel je je nu?

2 jaar geleden

Reactie op kdb1993

Dank voor je berichtje! Fijn om te horen. En eigenlijk wel heel fijn dus da ...
Moe. Haha. De laatste loodjes zijn echt loodjes. Maar als je een beetje rekening met je lichaam houdt, kun je nog best veel! Maak gebruik van je partner (schat wil jij de stofzuiger naar boven/beneden brengen?), laat de boodschappen bezorgen, etc. Mijn partner kookt alle maaltijden. Ik loop naar het centrum, maar ga met de bus terug. Zo heb ik mijn beweging, maar is het geen uitputtingsslag. Als ik s ochtends ga zwemmen, neem ik s middags wat meer rust. Dat soort dingen. En het is echt heerlijk om overdag dutjes te doen! Ik blijf s ochtends ook rustig een uurtje langer liggen nu.

2 jaar geleden

Reactie op Lapjesendraadjes

Moe. Haha. De laatste loodjes zijn echt loodjes. Maar als je een beetje rek ...
Je hebt helemaal gelijk, laat je inderdaad lekker verzorgen! Heel veel succes nog en geniet van de aankomende tijd 🥰

2 jaar geleden

Reactie op kdb1993

Hier hetzelfde! Alleen heel erg moe en extreem veel honger haha 🙈 en heel ...
Bij mijn zoontje 0 klachten gehad alleen flinke vermoeidheid en op t laatst werd t pittig door de extra kilo's 🤣 nu heel pril zwanger en weer 0 klachten, hopen dat het zo blijft! Zegt echt niks hoor of je wel of niet ziek bent.

2 jaar geleden

Reactie op Lariesadelfgoew

Bij mijn zoontje 0 klachten gehad alleen flinke vermoeidheid en op t laatst ...
Dank voor je berichtje! Ik moet er maar van genieten in plaats van me er zorgen om te maken! 😂 en gefeliciteerd met je zwangerschap 💞

2 jaar geleden

Reactie op kdb1993

Dank voor je berichtje! Ik moet er maar van genieten in plaats van me er zo ...
Jij ook! 🥰 Haha klopt, maar dat doe je toch wel 😂. Als ik nu terugkijk op het afgelopen jaar met m'n zoontje dan denk ik jeeeeeemig waar heb je je druk over gemaakt, het ging allemaal vanzelf 😂😂😂 gelukkig hebben we t forum om af en toe even wat stoom af te blazen of lotgenoten te vinden haha!