Afbouwen inbakeren

Bipedsole
5 dagen geleden
Volgen
Goedemiddag dames/heren, Wij gebruiken op het moment de meyco inbakerdoek voor ons zoontje van 11 weken. Wij zijn erachter gekomen dat hij zelfstandig van zijn rug naar buik kan draaien en hij doet dit regelmatig. Dit is nog niet gebeurt als hij was ingebakerd. Nu twijfel ik om het inbakeren af te bouwen, direct mee te stoppen of zo laten. Hij slaapt er wel ontzettend rustig door. Ik hoor het graag!
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
2 reacties
Kimm91
5 dagen geleden
hoi, mijn dochtertje nu 12 weken lag eerst overdag en nacht ingebakerd omdat ze haar armpjes veel bewoog. ik wilde toen kijken voor afbouwen maar merkte al snel dat overdag beter ging als nacht dus overdag sneller mee gestopt. de nacht geprobeerd met slaapzak mt mouwen en daarmee slaapt ze al rustiger. ik zou goed je kindje in de gaten houden en je gevoel volgen. als je zoontje er aan toe is kan je het in delen doen en anders zou ik toch kijken voor sneller stoppen ivm draaien.
  • Rapporteren
AnDeRu
5 dagen geleden
Hoi, wij gebruikten de pacco en hier sliep ze erg goed mee, maar ik wilde het ook afbouwen voordat ze ging rollen (doet ze nog niet overigens). Wij hebben het op een avond gewoon niet meer gedaan en wonder boven wonder ging dit goed. Soms wordt ze rond 5u een keertje wakker, maar haar speen en een aai over haar bol zijn voldoende. Ik denk dat het gewoon een kwestie van proberen is en kijken hoe je kindje daarop reageert.
  • Rapporteren