15 Reacties

15 dagen geleden

Lijkt me een behoorlijke uitdaging. Ik ben ook benieuwd of mensen ervaring hebben. Ik was kamperen met zoontje van net 2 en toen had ik oma mee en dat vond ik toen wel fijn. Maar hij had ook geen speelkameraadje en dat hebben je twee oudste kinderen wel natuurlijk.

15 dagen geleden

Denk vooral dat het in de nacht koud is voor de baby. Of bedoel je in de zomer?

15 dagen geleden

Wanneer zou je dat willen? Me deze temperatuur zou ik even wachten. Als het deze zomer warm is zou het wellicht kunnen.

15 dagen geleden

Vorig zomer heb ik gekampeerd met mijn dochter van toen 1,5 jaar. Het was heel lekker warm 🥵 maar daarom wilde ze in de caravan juist niet slapen. Had daardoor zelf ook weinig rust. Ik heb wel een plekje gereserveerd met een toilet en douche ernaast anders moest ik haar elke keer meenemen of kon ik gevoelsmatig niet weg als ze in bed lag. Heel eerlijk, ik had het geromantiseerd hoe leuk het zou zijn maar vond het pittig. Moest daarna bijkomen van de vakantie 😂 Maar dit is mijn ervaring. Ik ben ervan overtuigd dat er ouders zijn die dit veel beter en gemakkelijker kunnen dan ik. 😇 ik wacht nog even een paar jaar tot ze wat ouder en zelfstandiger is.

15 dagen geleden

Het gaat om een weekend in juli in een safaritent met eigen sanitair. Op een veldje met speeltoestellen.

VRIEND

15 dagen geleden

Hangt ook heel erg af van hoe het met de jongste gaat. Ik ons geval een huilbaby en hadden alleen aan haar met z'n 2en al handen vol. Is het een afgesloten veldje? Kunnen de oudste 2 niet weglopen als ze even uit het zicht zijn ivm luier verschonen en voedingen? Ik zou iemand vam de familie of vrienden meedragen voor hulp.

15 dagen geleden

Ik ben een beetje bang dat ik het ook te romantisch zie en komt wel goed 🙈. Veldje is niet afgesloten, zijn er al eerder geweest en toen zijn ze niet alleen van het veld geweest. Mja dat zegt natuurlijk niks voor komend jaar. Ik heb al wat naasten gevraagd, maar die kunnen niet helaas. Vandaar hier wat ervaringen gevraagd om ook dingen waar ik nog niet aan heb gedacht mee te nemen in de overweging..

15 dagen geleden

Zelf dus geen tent opzetten? Dat zou voor mij de showstopper zijn geloof ik. Verder lijkt het me pittig maar wel te doen.

15 dagen geleden

Ik zou het zelf nhooit doen.. Maargoed misschien ben ik niet zo avontuurlijk. 😂 Het is ook snel te koud denk snachts..

15 dagen geleden

Ik was samen met mijn partner en een dametje van bijna 2. Wij zijn enorm fan van kamperen maar ik heb al gezegd mocht er een tweede komen dat ik de komende jaren in een huisje wil. Vind kamperen nog steeds best een uitdaging ;) We waren in de avond ontzettend lang bezig met haar naar bed krijgen en je bent op een camping in een tent dus je hoort alles van elkaar. Daar had ik me echt op verkeken. Ook middagslaapjes waren een drama, uiteindelijk zijn we elke keer rond haar Middagslaapje maar minuut of 10 gaan autorijden en kwamen we daarna terug en hadden we de auto naast ons staan met alle deuren open. Ik zou lekker een stacaravan of nog beter een huisje met airco boeken!

15 dagen geleden

Is je baby al geboren? (En heb niks e baby gedragen?) Heel veel hangt er ook vanaf hoe jij je dan lichamelijk voelt. Ik kon zelf na 6 weken echt niet voor 3 kids zorgen, laat staan kamperen. In denk dat ik serieus bijna niet van de grond van t bed zou zijn gekomen 😅 en dan alle verzorging ook zo laag, dat was mij niet gelukt. Verder lijkt douchen/wc me wel een uitdaging. Kan je daar zelf je rust voor vinden als de kids in de tent achterblijven? En dan vooral ook de peuter. (Baby doet niet zoveel, de kleuter kan hopelijk redelijk luisteren)

15 dagen geleden

Ik vind het vooral heel dapper. Met een newborn zou ik lekker in mijn bubbel thuis blijven waar je alles bij de hand hebt. Stel dat je de baby aan het voeden bent en die van 2,5 rent de tent uit…dan ben je thuis toch wat comfortabeler denk ik. Of een baby die niet wil slapen, krijst. Dan zit je daar in een tent.

15 dagen geleden

Reactie op Mama9320

Het gaat om een weekend in juli in een safaritent met eigen sanitair. Op ee ...
Oh dit zou ik wel aan durven. Dat is gewoon hetzelfde als een huisje verders. Eigen sanitair, bedden, keuken enzo.

15 dagen geleden

De baby kan elk moment geboren worden. Als ik met 42 weken beval is de baby 6 weken dat weekend. De tent is van vrij -vrij te huren en vanaf zondagavond zou mijn man dan komen. Ik moet de camping nog benaderen of er een mouw aan te passen valt, maar ik wil graag een week haha. Er staan vanaf maandag ook 2 bevriende stellen met kinderen op de camping voor een week. (We zouden eigenlijk met hen op vakantie gaan). Het begon toch wel erg te kriebelen om ook weg te gaan. Mja of het helemaal reëel is om weg te gaan is de vraag. Mijn herstel is ind zeker iets om niet te vergeten. Als ik verder niemand kan vinden dan denk ik toch dat ik maar afwacht hoe het met mij en de baby gaat en dan kijken of de tent nog vrij is.. Bedankt voor al jullie reacties! Fijn om te lezen en goed om nog over wat zaken na te denken.

15 dagen geleden

Reactie op Mama9320

De baby kan elk moment geboren worden. Als ik met 42 weken beval is de baby ...
Klinkt verstandig! En desnoods dat jullie vanaf zondag of maandag dan pas gaan. Ik zou inderdaad je eigen herstel afwachten. Ik ben echt een kampeerfan, maar 6 weken postpartum met 3 kids alleen... Nee, dat zou ik persoonlijk niet trekken denk ik. Maar als je herstel vlot gaat en je voelt je redelijk energiek, why not?