14 Reacties

één maand geleden

Via Marktplaats eentje kopen?

één maand geleden

Marktplaats is je vriend. 👍 veel tentjes zijn nooit intensief gebruikt.

één maand geleden

Ja heb ik er ook eentje gevonden, maar was benieuwd of er nog een ander alternatief was :)

één maand geleden

Ik zou sowieso adviseren om gelijk voor de peuter variant te gaan - dan heb je er veel langer plezier van en een klein baby’tje kan daar ook in. Wij hebben er wel eentje aangeschaft (via Bol dacht ik?) en zijn er heel blij mee, ook als campingbedje ideaal 👍🏻

één maand geleden

Ik heb zowel de baby als de peuter variant. Beide van marktplaats. Het is de investering meer dan waard. Ik ben groot fan!

één maand geleden

Zijn regelmatig goed te kopen op MP. Is echt waard hoor! Ideaal voor in de tuin of een dagje strand. Zelfs slapen bij opa's en oma's..

één maand geleden

Misschien rondvragen in je omgeving om er eentje te lenen voordat je er eventueel eentje koopt. Wij hebben ook de peuter variant en een tweede gevraagd als kraamcadeau voor de aankomende baby. Als iemand in mijn omgeving deze wil lenen vind ik dat alleen maar fijn 😊

één maand geleden

Hier via marktplaats de peuter variant gekocht, echt top aankoop.

één maand geleden

Wij hebben zowel de baby al peuter variant en als je kindje al ouder is zou ik voor de peuter gaan. Inderdaad tweedehands. Wij nemen ze mee tijdens een weekend weg, avondje familie/vrienden, als we met de boot weggaan, enz. Bij ons wordt hij wel 12x per jaar gebruikt.

één maand geleden

Even een vraagje tussendoor (sorry TS hoop niet dat je het erg vindt 😛). Maar waar laat je zo’n bedje/tentje als je kindje erin gaat slapen voor de nacht bijvoorbeeld. Slaapt die dan gewoon op de grond? Of kun je dat ook op bed leggen bijvoorbeeld? En als je dat zou doen, is dat dan veilig, verplaatst het niet?

één maand geleden

Reactie op estelerr_

Even een vraagje tussendoor (sorry TS hoop niet dat je het erg vindt 😛). ...
Hangt er vanaf waar plek is. Bij mijn ouders staat ie op de grond. Er zit een inflatable matje bij, dus dat ligt prima. Als we in een huisje zitten is er vaak geen plek op de grond en staat ie op een bed. Bij mijn dochter gaat dat al 5 jaar goed. Mijn zoon is laatst wel van t bed gedonderd met tent en al. Die was helemaal tegen de zijkant van de tent gaan hangen op een smal bed en hij zal al niet helemaal goed op t bed hebben gestaan. Omdat t al 5 jaar goed ging waren wij wat laks geworden denk ik. In principe zijn die tentjes echt heel stabiel!

één maand geleden

Reactie op estelerr_

Even een vraagje tussendoor (sorry TS hoop niet dat je het erg vindt 😛). ...
Slaapkamer of ergens op de grond. Ik heb er zelf een bandje bij, zodat ik het vast kan zetten als mogelijk/nodig. Er zitten namelijk wel lusjes bij waarbij je ‘m vast kunt zetten, evt ook met een haring ofzo als je buiten bent.

één maand geleden

Reactie op Jetjet

Hangt er vanaf waar plek is. Bij mijn ouders staat ie op de grond. Er zit e ...
Bedankt voor je reactie! Wel handig om te hebben lijkt me maar wist niet goed waar je dat dan plaatst. Maar kan dus beide, wel fijn dat er een matrasje bij zit, ligt wel comfortabel dus! En zo’n tentje lijkt me minder handiger dan een campingbedje qua formaat

één maand geleden

Reactie op bubble2024

Slaapkamer of ergens op de grond. Ik heb er zelf een bandje bij, zodat ik h ...
Oke, wel fijn dat er lusjes aan zitten en je er een bandje bij kunt nemen voor het vastzetten! Zal wel meer rust geven als we het op een bed zouden plaatsen bijvoorbeeld.