18 Reacties

2 jaar geleden

Spelen met de hoeveelheid? Misschien geef je teveel? De momenten dat je het geeft? Als mijn dochter moe is huilt ze ook sneller na de voeding (borstvoeding). Als je het niet vertrouwd en je denkt dat ze huilt door pijn zou ik eens langs een arts of cb gaan.

2 jaar geleden

Oké dankuwel. Het is lastig, of het een flesje van 180cc is of een van 90cc na de fles bij beide doet hij het.

2 jaar geleden

Mijn jongen is woensdag 3 weekjes hij drink nu 100cc maar hij heeft steeds vaker honger moet ik hem voortaan 120 cc geven ?

2 jaar geleden

Misschien krampjes na de voeding? Ik geef nog borstvoeding maar weet wel dat er verschillende soorten flesvoeding zijn die speciaal gemaakt zijn voor baby’s die extra gevoelig zijn voor krampjes.. Nutrilon heeft daar een speciale voor geloof ik!

2 jaar geleden

Mijn jongen is woensdag 3 weekjes hij drink nu 100cc maar hij heeft steeds ...
Hoelang doet hij over een fles ? kan ook zuigbehoefte zijn ipv honger mijn zoontje van 6 weken drinkt ook nog gewoon 100cc

2 jaar geleden

Mijn dochter van 9 weken doet dat ook. Altijd even huilen, of toch zeker zeuren, na een flesje. Hebben al heel wat voedingen gebruikt (onder advies vd kinderarts) en dat gaat niet weg... Ik weet het zelf ook niet goed!

2 jaar geleden

Ik denk zuigbehoefte. Was bij ons ook het geval, toen overgegaan op Difrax met een S speen, dat ging heel goed. Gisteren M geprobeerd maar toen was de fles binnen no time leeg en moest ze huilen omdat ze nog zuigbehoefte had.

2 jaar geleden

Is het bij elke voeding of af en toe?

2 jaar geleden

Reactie op Loon_21

Is het bij elke voeding of af en toe?
Elke voeding

2 jaar geleden

Reflux?

2 jaar geleden

Reactie op LvanDijk

Elke voeding
Dan zit ik haast te denken aan iets medisch. Is dat uitgesloten? Krampen (al is 7 mnd een beetje oud daarvoor misschien), reflux of allergie ergens voor ofzo? Heb je dit bij de huisarts of consultatiebureau voorgelegd?

2 jaar geleden

Nee.. zit er aan te denken idd wel even contact op te nemen. Spuugt iig echt nooit.

VRIEND

2 jaar geleden

Hier was er ook spraken van. Ik heb er toen wat meer in gedaan en toen was huilen klaar. Wilde gewoon nog iets meer dat de aanbevolen hoeveelheid. Sommige kindjes hebben iets meer nodig.

2 jaar geleden

Misschien heb je gewoon een kindje die bij 210cc juist genoeg heeft en dat nu niet heeft met 180cc?

2 jaar geleden

Hoe snel is de fles leeg gedronken en is de fles altijd leeg?

2 jaar geleden

Fles is altijd leeg! Hij krijgt ‘s ochtends een 180cc fles, daarna fruit met water, brood met fles 90cc, maisvingers met water, groentehap en s avonds fles 210cc met 6schepjes en 1 schepje fijne granen. De fles is voortaan wel snel leeg binnen de 5/10 minuten

2 jaar geleden

Reactie op LvanDijk

Fles is altijd leeg! Hij krijgt ‘s ochtends een 180cc fles, daarna fruit me ...
Ik zou kijken of je het fles drinken langer kunt maken. Wij gebruiken bijvoorbeeld nog steeds nummer 2 van dokter Brown hierdoor doet hij nog steeds ongeveer 15 minuten over. Als ze het zo snel drinken dan is vaak het signaal van vol nog niet afgegeven door de maag. Wij geven in de middag ook een kleinere fles wij doen dan direct even de speen in zodat hij zijn zuigbehoefte nog kan afmaken en het signaal kan krijgen dat hij vol is. Als hij verder geen eczeem, last van zijn ontlasting of ademhalingsproblemen heeft is de kans klein dat het medisch is, maar je kan het altijd even laten onderzoeken. Je kunt altijd nog proberen om hem een half uur goed recht op te houden.

2 jaar geleden

Reactie op Aphrodite

Ik zou kijken of je het fles drinken langer kunt maken. Wij gebruiken bijvo ...
Wij gebruiken iid ook nog steeds speen 2..