6 Reacties

één jaar geleden

Gewoon gaan! Wij rijden elk jaar helemaal naar Italië. Vorig jaar zelfs 1600km. Wel elke 2 uur stoppen ivm het ruggetje. Even eten en drinken, even schone luier en weer door. Wij hadden een overnachting genomen in Zwitserland.

één jaar geleden

Wij zijn een weekje naar Noord Italië geweest met onze zoon rond de 9 maanden en zijn in twee dagen heen en twee dagen teruggereden, zodat hij ook even kon spelen onderweg en we tijd hadden. We hadden kleine speelgoedjes mee voor in de auto en gingen na een tijdje om en om achterin zitten. Onderweg een paar keer gestopt om te voeden (bv), te eten in een kinderstoel (overal we te vinden) en even te bewegen/spelen. Ook in de hotels lekker op de grond gelegd om te spelen en bewegen. Dit af en toe gewoon zo ingepland, omdat hij natuurlijk veel meegaat in de draagzak, kinderwagen of auto tijdens uitjes.

één jaar geleden

Hangt heel erg van je kind af. De onze vond het in de maxicosi niet erg, in de stoel wel. Slapen heeft hij nig nooit gedaan in de auto. Met 14 mnd met vakantie op twee uur afstand en een stop tussendoor. De rit was zeg maar geen succes maar de vakantie wel! Terug heb ik naast hem gezeten en dat ging al een stuk beter. Op 10 min van huis viel hij zelfs in slaap 😂. Kortom maar net hoe je kind is. Mijn schoonouders reden met een kind van 1 naar zuid frankrijk en moesten met een ziek kind terug….dus niet te ver lijkt me idd handig.

één jaar geleden

O ja zou lekker in nl blijven of net over de grens.

één jaar geleden

Wij gaan over 3 weken met de kleine dame van dan 7,5e maand naar Oostenrijk. We hebben wel pas geboekt na wat langere autoritten en dat doet ze prima, dus we durven het wel aan. We gaan naast haar zitten en verschillende speeltjes mee. Verder zeker iedere 2 uur even stoppen en we doen de rit in 2 dagen. Hebben het overnachtingshotel vast geboekt voor heen en terug. We gaan het meemaken 😊 Maakt ook wel uit hoe je er zelf in staat denk ik, we zijn zelf relaxed en gaan het zien 😊 En anders volgend jaar lekker in NL haha

één jaar geleden

ik rijd het liefst snachts (na 8en) dan slaapt de baby en gewoon doorscheuren maar maar we hebben ook overdag gedaan, dan moet je vaker stoppen Nu twee x rit v plusmin 8u gedaan heen en terug.. een keer met 5 mnd en een keer 9 mnd ging prima ja maxi cosy is niet echt top natuurlijk maar voor een keertje houdt hij daar niks aan over.. zo staan wij er in. Ik ga als hij slaapt ook écht niet om de twee uur stoppen zeg, sowieso niet dan duurt t eindeloos.. gewoon aanvoelen verder reden we in een bus, zon driezitter, heel gezellig.. eentje kan rijden en ander met baby tutten