6 Reacties

één maand geleden

Ik heb niet perse tips over hoe die tijd te rekken, maar wel over hoe het te overleven haha. Onze zoon is ook vaak om de 2/3 uur wakker maar ik geef borstvoeding dus dan slapen we redelijk snel weer. Hier is het al iets meer dan een jaar en mocht het aanhouden: het went wel. Ik kan je liefde van een moeder aanraden, haar blogs en podcasts. En eerder naar bed/op je dagen dat je met de kleine bent overdag slapen. Zo kom je her en der nog aan je energie. Je zou ook slaapregressie 5 maanden kunnen googelen. Volgens mij kan dat ook de oorzaak zijn. Of doorkomende tanden, hier wil hij dan ook echt alleen maar drinken.

één maand geleden

Helaas geen tips. Hier hetzelfde en het is inderdaad erg vermoeiend.. ik had hier ook de oplossing gehoopt te vinden😜

25 dagen geleden

Gewoon voeden. Rijstebloem is echt (waarde)loze vulling. Heel normaal baby gedrag dit. Waarom wil je het rekken als je weet dat je kind honger heeft? 🥲

25 dagen geleden

Misschien meer melk geven voor het slapen gaan? Tot ze zelf aangeeft dat het genoeg is, blijkbaar heeft ze er behoefte aan. Als je zelf erge honger hebt neem je ook geen glas water om je honger te stillen toch?

25 dagen geleden

Wordt er overdag genoeg gedronken? Als t overdag weinig is, maar ‘s nachts heel veel, hebben ze qua voeding dag en nacht omgedraaid. Heb je soms 🤷🏼‍♀️ dan is het zaak om overdag meer te voeden, zodat de nachtvoedingen weer minder kunnen worden.

25 dagen geleden

Proberen te stoppen per direct met de rijstebloem! Dit is nog helemaal niet goed voor baby’tjes zolang de darmpjes nog niet zijn gerijpt voor vaste voeding. Hierdoor gaan de darmpjes werken in de nacht en komen baby’tjes veel vaker dan je gewend bent. Hopelijk gaat dat wat helpen!