9 Reacties

2 jaar geleden

Is mij de laatste tijd ook opgevallen, misschien extra slaap nodig ivm ontwikkeling ofzo? Als het goed is is het geen periode voor een sprong (al loopt mijn zoontje wat weken achter ivm vroeggeboorte wat betreft sprongetjes), ben wel blij te lezen dat hij niet de enige is.

2 jaar geleden

Reactie op Beebdec20

Is mij de laatste tijd ook opgevallen, misschien extra slaap nodig ivm ontw ...
Ja daar dacht ik ook aan. Ik kan ook niet echt iets anders bedenken. Hoeveel loopt jouw zoontje achter? Mijn dochter is twee weken eerder geboren.

2 jaar geleden

Reactie op Lindseeey

Ja daar dacht ik ook aan. Ik kan ook niet echt iets anders bedenken. Hoevee ...
5 weken.

2 jaar geleden

Reactie op Beebdec20

5 weken.
Dan zou het misschien wel kunnen dat jouw zoontje nog in de sprong zit of niet? Mijn dochter heeft wel ineens het rollen helemaal door.

2 jaar geleden

Reactie op Lindseeey

Dan zou het misschien wel kunnen dat jouw zoontje nog in de sprong zit of n ...
Volgens mij zou hij daar nu uit moeten zijn, van buik naar rug doet ie al een paar maanden. Denk dat van rug naar buik wel ff gaat duren omdat hij op zijn buik nog net niet vreselijk vind 🤣 hij heeft wel eindelijk zelf zijn voeten ontdekt na veel oefenen.

2 jaar geleden

Reactie op Beebdec20

Volgens mij zou hij daar nu uit moeten zijn, van buik naar rug doet ie al e ...
Hahaha leuk. Mijn dochter is op het moment ook heel druk met haar voeten beet pakken 😂 Van buik naar rug kan ze ook al maanden en een week of twee geleden draaide ze voor het eerst van rug naar buik en vrij snel is ze het ook heel veel gaan doen en ze wordt er ook steeds beter in. Misschien dat ze een groeispurt hebben, alle flesjes gaan ook ineens schoon leeg 😂

2 jaar geleden

Reactie op Lindseeey

Hahaha leuk. Mijn dochter is op het moment ook heel druk met haar voeten be ...
Oke, dan zou het hier misschien ook wel binnenkort zover kunnen zijn 😁 hij doet al wel weken een soort van planken op zijn rug haha, CB zei dat ie daardoor wel is vroeg zou kunnen gaan zitten. Ik ben pas begonnen met hapjes en hij at binnen een paar dagen al een behoorlijke hoeveelheid en de flessen gaan inderdaad ook als zoete broodjes, dus een spurt zou opzich wel logisch zijn denk ik.

2 jaar geleden

Onze dochter slaapt tussen 08:00 en 19:00 tussen de 7 a 8 uurtjes ook heel veel! Maar ze is als ze net wakker is wel vrolijk en speels alleen wel snel weer moe! (Ik denk dat ze ook wel veel leren in deze tijd hoor) omrollen, ze snapt alles veel beter, kijkt overal naar haha, word boos als het niet lukt denk wel dat ze daar moe van worden!!

2 jaar geleden

Reactie op TeddyBinky

Onze dochter slaapt tussen 08:00 en 19:00 tussen de 7 a 8 uurtjes ook heel ...
Oh dat is ook echt veel ja. Gisteren sliep onze dochter ook heel veel voor haar doen, maar dat was zo'n 6 uur. Ik vind het vooral zo lastig als ze dan na een goed lang slaapje zelf wakker wordt en dan al heel snel al moe lijkt. Ik heb het gevoel dat als ik der dan iedere keer gelijk weer op bed moet leggen, dan zou ze denk ik de hele dag op bed liggen. En dan komt ze ook niet echt meer in slaap. Vanacht heeft ze van half 8 tot 7 geslapen en nog vond ik der al heel snel weer moe.