6 Reacties

3 jaar geleden

Hier het zelfde. Zoon drinkt over hele dag dan tussen 100 en 150... nu bouwen we de hapjes wel wat uit dus vult dat wel wat. Tekort aan melk haalt hij aan de borst wel in. Zolang hij zich verder goed lijkt te voelen en groeien maak ik me niet druk

3 jaar geleden

Net een cursus over borstvoeding gevolgd! Lactatiekundige gaf aan dat dat heel vaak het geval is bij een kinderdagverblijf of ander soort opvang! Blijkt dat ze het gewoon inhalen op de momenten dat ze weer bij de moeder kunnen drinken. Dus zolang ze vrolijk is, goed groeit en ontlasting en urine goed is, zou ik me geen zorgen maken 😉

3 jaar geleden

Thanks. Dat helpt.

3 jaar geleden

Geen ervaringen, maar ik kan me voorstellen dat je je zorgen maakt. Als je je ongerust maakt, misschien is het een optie om een baby weegschaal aan te schaffen of huren? Kost een paar tientjes, maar dan zou je haar tussendoor extra kunnen wegen. Dat neemt misschien wat stress weg.

3 jaar geleden

Reactie op Nora-28

Geen ervaringen, maar ik kan me voorstellen dat je je zorgen maakt. Als je ...
Gelukkig is ze mollig zat. Maak me meer zorgen om dr vocht balans. Over het gewicht maak ik me echt geen zorgen. Maar dank je voor de tip.

3 jaar geleden

Geven ze wel eerst de fles en daarna het hapje? Als ze eerst het hapje geven en daarna de fles dan is het maagje natuurlijk al een beetje gevuld.